:

Ököllel verte a csecsemőjét egy kaposvári férfi, a babának eltört a koponyacsontja

Ököllel verte a csecsemőjét egy kaposvári férfi, a babának eltört a koponyacsontja
  • 24.hu
  • 19 Nov, 2021
  • Címkék: #

Ököllel esett a síró csecsemőjének egy 25 éves férfi Kaposváron. A hat hónapos kisbaba súlyos koponyasérüléseket szenvedett.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kaposvári férfi együtt volt otthon napközben az élettársával és a hat és fél hónapos kisbabájukkal.

Miközben az anya magukra hagyta őket, hogy tápszert készítsen, a gyermek sírni kezdett. Ez annyira felidegesítette a pihenni vágyó férfi, hogy többször is megütötte ököllel a csecsemőt.

Az időközben visszaérkező anya maga is látta a bántalmazást, de a gyermeket ennek ellenére is csak napokkal később vitte el orvoshoz. A vizsgálat során kiderült, hogy a babának súlyos sérülései vannak, és eltörött a koponyacsontja.

A nyomozás során a kaposvári rendőrök megállapították, hogy nem ez volt az első ilyen bántalmazás. Három hónappal korábban egyszer már megütötte az apa a gyermeket, de a 25 éves nő ekkor – a csecsemő látható sérülése ellenére – sem fordult orvoshoz.

A rendőrök kiskorú veszélyeztetésének a megalapozott gyanúja miatt mindkét szülőt kihallgatták. Az apát továbbá súlyos testi sértés elkövetésével is gyanúsítják. B. Tibort őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. P. Klaudiával szemben szabadlábon hagyása mellett folyik a büntetőeljárás.

The post Ököllel verte a csecsemőjét egy kaposvári férfi, a babának eltört a koponyacsontja first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés