:

Meghan Markle és Ellen DeGeneres megszívattak néhány utcai árust

Meghan Markle és Ellen DeGeneres megszívattak néhány utcai árust
  • 24.hu
  • 19 Nov, 2021
  • Címkék: #

Meghan Markle körülbelül egy évtized után újra ellátogatott Ellen DeGeneres műsorába, hogy beszélgessenek egy kicsit. Az interjúról néhány videó már fel is került a YouTube-ra, az egyikben például DeGeneres elmondja, hogy Meghan Markle mindig is szeretett volna készíteni egy prank, azaz átverés-videót, melyre a műsorvezető korábban olyan sztárokat vett rá, mint Paris Hilton vagy David Beckham.

Kapcsolódó Aki Amerikáig menekült a brit sajtó elől ? 40 lett a sokoldalú Meghan Markle 11 évesen elérte, hogy egy szexista reklám átírja a szlogenjét, és tini kora óta folyamatosan önkénteskedik. De kalligráfusként ő írta Robin Thicke esküvői meghívóját, ahogy könyvkötést is tanított már. Politikai ambíciói is voltak, a színészi pályafutását pedig részben az apjának köszönheti. 

A videó lényege, hogy a stúdióban üldögélő DeGeneres egy fülesen keresztül beszélt Markle-höz, akinek követnie kell az utasításait. A kiszemelt áldozat néhány, az épület előtt kipakolt utcai árus volt, és az egykori hercegné olyan dolgokkal szórakoztatta őket, minthogy az egyik asztalon lévő kristályt a homlokához emelve dúdolni kezdett, egy másik standnál pedig úgy falta a csipszet, mint egy mókus.

The post Meghan Markle és Ellen DeGeneres megszívattak néhány utcai árust first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés