:

Változtatna a hírfolyamon a Facebook

Változtatna a hírfolyamon a Facebook

A Facebook anyacég Meta megosztotta, hogy már kísérletezik a hírfolyam újabb módosításával. A cég blogposztja szerint pár felhasználóval már tesztelik, mennyivel lenne jobb a közösségi oldal hírfolyama, ha a netezők több beállítást kapnának az őket érdeklő források előtérbe helyezéséhez.

Konkrétumokat egyelőre nem igazán említettek, annyit tudni, hogy mindenki jobban megválogathatná, hogy bizonyos ismerősöktől, családtagoktól, csoportoktól, vagy oldalaktól szeretne több dolgot látni. Egyelőre még csak szűk kör próbálgathatja az újfajta megjelenítést, nem tudni, hogy szélesebb körben mikor vezetik be.

Korábban már többször finomították a hírfolyam válogató algoritmusát: 2015-ben a barátok és ismerősök kerültek előtérbe, 2020-ban pedig a megbízható hírforrások. Az újabb körben pedig úgy tűnik, a felhasználók maguk kapnak nagyobb szabadságot ilyen téren.

Dömös Zsuzsanna további cikkei így érdemes okosórát választani a gyereknekTilos lesz a briteknél vezetés közben telefonozgatniÚjabb kellemetlen dolog derült ki a Facebookról

The post Változtatna a hírfolyamon a Facebook first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés