:
Breaking News

Visszatér az online oktatáshoz az ELTE bölcsészkara

  • 24.hu
  • 19 Nov, 2021
  • Címkék: #

A járvány gyors terjedése miatt a szorgalmi időszak végéig minden előadást online tartanak meg ? írja a hvg.hu az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar dékáni utasítására hivatkozva.

Bartus Dávid azt is elrendelte, hogy hétfőtől visszavonásig az ELTE BTK szervezeti egységei nem tarthatnak olyan közösségi eseményeket, amelyek nem az oktatáshoz vagy kutatáshoz kapcsolódnak, így el kell halasztani az év végi fogadásokat, ünnepségeket, karácsonyi rendezvényeket is.

Az utasítás javasolja, hogy a meghirdetett konferenciák, workshopok, tudományos rendezvények is térjenek át az online formára. Ha ez nem megoldható, a szakmai programokat a távolságtartás szabályainak és a járványügyi védelmi intézkedések betartásával további intézkedésig meg lehet tartani, a kapcsolódó fogadásokat, kávészüneteket és egyéb közösségi eseményeket azonban nem engedélyezik.

A doktori védések jelenléti vagy online formában is megszervezhetők, de az azokat követő fogadásokat további intézkedésig szintén nem lehet megtartani.

The post Visszatér az online oktatáshoz az ELTE bölcsészkara first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés