:

Megnyitott a Vörösmarty téri adventi vásár

Megnyitott a Vörösmarty téri adventi vásár
  • 24.hu
  • 19 Nov, 2021
  • Címkék: #

November 19-én, megnyitotta kapuit a főváros ikonikus téli ünnepe, a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren, áll a szervezők közleményében.

A Budapest Brand nZrt., a főváros hivatalos turisztikai, kulturális és marketing szervezete idén egy élményekben gazdag, felszabadult, mégis biztonságos adventi környezetet teremt látogatóinak.

Mint írták, családi kedvezményekkel, közös gyertyagyújtással és ünnepi fényfestéssel várják a vásározókat. Elindult a vásár honlapja is, ahol minden hasznos információ és az árusok kínálata is megtalálható.

Budapest Brand nZrt.

A karácsonyi vásárt Gy. Németh Erzsébet humán területekért felelős főpolgármester-helyettes és Faix Csaba, a szervező Budapest Brand nZrt. vezérigazgatója nyitották meg november 19-én, péntek délután. Az igazi ünnepi hangulatot Kuna Vali és a Fourtissimo biztosította.

Az idei Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár különleges lesz, mert igyekszünk kinyitni mindenki előtt, ezért is tettük lehetővé, hogy legfeljebb 1500 forintos áron árusítsanak a kitelepülő éttermek egytálételt a látogatóknak. Ez a vásár nemcsak a kiváltságos keveseké, hanem minden fővárosié és Budapestre érkezőé

? nyitotta meg a vásárt Gy. Németh Erzsébet, majd felhívta a figyelmet az első, ünnepélyes adventi gyertyagyújtásra, november 28-án.

MTI/Kovács Attila

Faix Csaba idén talán elsőként kívánt boldog ünnepeket minden hazai és külföldi látogatónak ? utóbbiaknak angolul is, és kiemelte köszöntőjében, hogy a hazai kézművesek, akiknek komoly pályázati kiírásnak kellett megfelelniük, kizárólag tradicionális minőségi hazai termékeket kínálnak az idei vásárban, nem pedig tucatárut.

Idén kiemelt figyelmet fordítanak a szervezők a biztonságra. A vásár látogatása ? a jelenleg hatályos jogszabályoknak megfelelően ? védettségi igazolványhoz között. Emellett a vendéglátó egységeknél idén először bevezetik a készpénzmentes vásárlást, hogy ezzel is csökkenthessék a járványügyi kockázatot. Az együttlét öröméhez, az önfeledt szórakozáshoz a biztonságos környezet megteremtése elsődleges szempont, áll a közleményben.

The post Megnyitott a Vörösmarty téri adventi vásár first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés