:

Obama testvérének nevezte Bident születésnapi köszöntésében

Obama testvérének nevezte Bident születésnapi köszöntésében
  • 24.hu
  • 21 Nov, 2021
  • Címkék: #

Tegnap töltötte be 79. életévét Joe Biden, ezzel ő lett az Egyesült Államok történetében az első elnök, aki ennyi idősen viseli a tisztséget. Az ünnep alkalmából az amerikai politikai élet színe-java felköszöntötte, köztük az egykori elnök, Barack Obama is.

Az Államok 44. elnöke egy közös képpel és szívélyes szavakkal köszöntötte a 46. elnököt, akit testvérének nevezett:

Boldog születésnapot a barátomnak és a testvéremnek, az Egyesült Államok elnökének! Köszönjük, hogy jobb infrastruktúrát kaptunk tőled. Hálás vagyok mindazért, amit az országért teszel.

? írta posztjában.

Happy birthday to my friend and my brother, @POTUS! Thanks for giving all of us the gift of better infrastructure. Grateful for all you?re doing to build this country back better. pic.twitter.com/kF8Z4e8YQq

— Barack Obama (@BarackObama) November 20, 2021

Szintén Twitteren köszöntötte főnökét Kamala Harris alelnök, aki boldog és örömteli napot kívánt az elnöknek egy nevetős közös fotóval kiegészítve jókívánságait.

Wishing you a happy and joyous day, @POTUS.

Happy birthday! pic.twitter.com/Qbrh5f10Tk

— Vice President Kamala Harris (@VP) November 20, 2021

Biden pénteken ideiglenesen átadta az elnöki hatalmat Harrisnek, amíg vastagbéltükrözésen vett részt a Walter Reed katonai kórházban a Washington melletti Bethesdában. Az alelök 85 percen át helyettesítette Bident, ezzel Harris lett az első nő az Egyesült Államok történetében, aki az elnöki hatalmat gyakorolhatta.

The post Obama testvérének nevezte Bident születésnapi köszöntésében first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés