:

Momentum: A piaci ár többszöröséért bérel parkolókat az Országos Kórházi Főigazgatóság

Momentum: A piaci ár többszöröséért bérel parkolókat az Országos Kórházi Főigazgatóság
  • 24.hu
  • 22 Nov, 2021
  • Címkék: #

A Momentum szóvivője, a Facebookon hívta fel arra a figyelmet, hogy az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) a piaci ár többszöröséért bérel parkolóhelyeket a Szent István téri mélygarázsban.

Tompos Márton az OKFŐ idei szerződéslistájára hivatkozva azt állítja, a már a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó intézmény évi bruttó 10,7 millióért bérel három parkolóhelyet a vezetőknek a Szent István téri mélygarázsban.

A Momemtum szóvivője kiemeli, ez a mélygarázs a Belügyminisztérium közelében van, ami átvette az OKFŐ irányítását az EMMI-től.

A szerződés több szempontból is problémás – írja Tompos.

Kezdjük az alannyal: az elérhető információk alapján a SAS Magyarország Vagyonkezelő Kft-nek nincs mélygarázsa a Szent István téren. Van viszont mélygarázsuk a Széchenyi István téren, ez, ahogy a SAS Kft. is, a Gresham Hotelhez tartozik.

A szóvivő kiemeli, hogy bármelyik mélygarázst is használja az OKFŐ, akkor is legalább háromszoros árat fizetett érte. A mélygarázsok jelenlegi árai szerint a Grashemnél 2.787.300 forint, a Szent István téri mélygarázsban pedig 2.304.000 forint egy évre három autó parkoltatása.

Kiemelt kép: Az Országos Kórházi Főigazgatóság vezetője, Jenei Zoltán főigazgató, valamint helyettesei, Bábiné Szottfried Gabriella, Bene Ildikó, Szabó Bálint, Takács Péter és Tóbiás Tamás (b-j) a kinevezési okiratok átadásán a Karmelita kolostorban 2020. december 21-én.

The post Momentum: A piaci ár többszöröséért bérel parkolókat az Országos Kórházi Főigazgatóság first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés