:

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 23 Nov, 2021
  • Címkék: #

2021. november 23., kedd

Friss hírek: Már a héten megbénulhat Budapesten a tömegközlekedés Biostatisztikus: Nemcsak visszatartják a járványadatokat, de megfejelik valami hihetetlen cinizmussal is A Magyar Honvédség további katonákat küld a kórházakba az oltási akcióhét idejére ? tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium Luxus lakóbuszra cserélték a rendőrautót, 24 órás védelmet kapott Kásler Súlyos balesetet szenvedett és lángra kapott egy észak-macedóniai turistabusz keddre virradóra Bulgáriában, 45 utas halt meg. Kilenc ember vesztette életét hétfőn délután a kelet-bulgáriai Rojak településen lévő idősek otthonában keletkezett tűzben. A magánnyomozó már bánja, hogy lehallgatta Harry herceg exbarátnőjének telefonját Óriásit bukott, hordágyon vitték ki a pályáról a 36 éves klasszist Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Baleset történt a Tétényi úton kifelé az Andor utca után a belső sávban. Baleset történt a XX., Török Flóris utcában a Kossuth Lajos utcánál. Az 51-es villamos helyett Gubacsi út / Határ út és a Nagysándor József utca, az 52-es villamos helyett a Gubacsi út / Határ út és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között pótlóbusz közlekedik. Műszaki hibás gépkocsi vesztegel az IV., Pozsonyi utcában befelé a Berda József utca előtt.

BKK:

Az 51-es villamos a Gubacsi út / Határ út és a Nagysándor József utca között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak. Az 52-es villamos az Ősz utca és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között nem közlekedik. Mai időjárás: Napos, gyengén felhős idő lesz. Csapadék nem várható. 5 ás 9 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnapok: Kelemen Klementina Deviza középárfolyam: EUR 369,86
USD 327,86
CHF 353,18
GBP 440,28
+1:

Emberéletekben fizetjük meg az árát a tudomány iránti bizalom hiányának – interjú

The post Keddi friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés