:
Breaking News

A teljes lezárás mellett érvel a szlovák államfő

A teljes lezárás mellett érvel a szlovák államfő
  • 24.hu
  • 23 Nov, 2021
  • Címkék: #

?Elveszítjük a harcot a vírussal szemben. Az újonnan azonosított fertőzöttek arányát tekintve mi állunk a legrosszabbul a világon. Nem tudom, mit kell még látnunk és hallanunk ahhoz, hogy változtassunk a hozzáállásunkon? ? fogalmazott a szlovák államfő, Zuzana Caputová az Új Szó tudósítása szerint, amikor meglátogatott egy intenzív osztályt. Szerinte ideje hallgatni a járványügyi szakértőkre, akik a lockdown, vagyis a szigorú lezárás bevezetését javasolják.

?Igen, ez egy népszerűtlen javaslat. És igen, sajnos mindenkit érintenie kell, oltottakat és oltatlanokat egyaránt. Egyszerűen olyan rosszul állunk, hogy a lezárásoknak mindenkire vonatkozniuk kell.?

A lap megjegyzi, hogy a szlovák kormány holnap hoz döntést, elrendel-e három hétre szigorú lezárást.

Koronavírus Idea Intézet: A magyarok 12 százaléka zárkózik el teljesen az oltástól A megkérdezettek 40 százaléka vagy már beadatta a harmadik oltást, vagy a jövőben biztosan meg fogja tenni. Sokan fontolgatják még, vagy nem akarnak válaszolni. Újabb 379 koronavírus-fertőzött került kórházba, 171 beteg meghalt Nem lesz mindegy december 1-jétől, van-e a gyerekét iskolába kísérő szülőnek védettségi igazolványa

The post A teljes lezárás mellett érvel a szlovák államfő first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés