:
Breaking News

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 24 Nov, 2021
  • Címkék: #

2021. november 24., szerda

Friss hírek: Parlament előtt a 2022-es adócsomag Brüsszel nemet mondott Orbán Viktor kérésére Három nap alatt több mint háromszázszor intézkedtek a rendőrök maszkügyben Budapesten lehet leggyorsabban lakáshoz jutni a visegrádi országok fővárosai közül Márki-Zay Péter: Hernádi Zsoltot ki kéne adni a horvát hatóságoknak Kétszázszoros különbség az átlag négyzetméterárban két Somogy megyei település között Magyar Nemzet: Nyomozást rendelt el a rendőrség Városháza-ügyben Már hat áldozata van, de még ötrendbeli gyilkosságért felel a wisconsini ámokfutó Egy NAS-sal akár még a Google Fotók is kiváltható A NATO leállította az együttműködést Fehéroroszországgal Cristiano Ronaldo olyat csinált a BL-ben, mint azelőtt senki más A Chelsea kiütötte a súlytalan Juventust, a Barca viszont nem tudott gólt rúgni Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Baleset történt Csepelen a Széchenyi István úton a Bjacsy-Zsilinszky útnál, a forgalom egy sávban váltakozva halad. Baleset történt a Könyves Kálmán körúton a Mester utca után az Árpád híd felé a belső sávban. Nem működnek a jelzőlámpák Újpesten, a Váci út?Fóti út csomópontban veszélyelhárítás miatt.

Budapesten kívül

Egy halott, több sérült egy hajnali balesetben Mai időjárás: Napos, száraz idő várható. 5 és 9 fok között alakul a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Emma Deviza középárfolyam: EUR 371,35
USD 329,8
CHF 353,82
GBP 441,24
+1:

Lehet, hogy a kukába dobhatjuk az összes klímamodellünket

The post Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés