:
Breaking News

Dwayne Johnson egy veteránnak adta saját autóját, mert a férfi állandóan jótékonykodik

Dwayne Johnson egy veteránnak adta saját autóját, mert a férfi állandóan jótékonykodik
  • 24.hu
  • 25 Nov, 2021
  • Címkék: #

Dwayne Johnson Instagram-oldalára kikerült egy hosszabb videó, melyben azt láthatjuk, hogy a Szikla tartott egy szűkebb körű vetítést új filmjének, a Red Notice-nak. Ő maga is megjelent a vetítésen, sőt, a színpadra szólított egy férfit, Oscar Rodriguezt. Kiderült, hogy Rodriguez veterán, aki tengerészgyalogosként szolgált évekig, majd leszerelése után a helyi közösségnek kezdett segítséget nyújtani.

Ilyesmiket csinál:

személyi edző, a helyi templom vezetője, támogatja és segíti a nőket, akiket családon belüli erőszak ért, gondoskodik hetvenöt esztendős anyukájáról.

A Szikla beszélgetett vele pár szót, köszönetet mondott neki a szolgálataiért, majd kihívta a parkolóba, ugyanis saját autójában elrejtett egy levelet Rodrigueznek. Kérte, hogy a férfi olvassa fel: az állt benne, ?köszönjük a sok segítséget, jó szórakozást az új terepjáródhoz?.

A színész ugyanis saját bejáratú autóját a veteránnak ajándékozta, aki ezt először fel sem fogta, csak zokogásban tört ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés

The post Dwayne Johnson egy veteránnak adta saját autóját, mert a férfi állandóan jótékonykodik first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés