:

Lámpaoszlophoz kötözte és Jokerré festette a rablókat a mexikói igazságosztó

Lámpaoszlophoz kötözte és Jokerré festette a rablókat a mexikói igazságosztó
  • 24.hu
  • 25 Nov, 2021
  • Címkék: #

Elképzelhető, hogy a Sötét Lovag Mexikó északkeleti területein üldözi a bűnt, hiszen több olyan meghiúsult rablási kísérletről számoltak be az utóbbi időben az Egyesült Államokkal határos Tamaulipas államban, amelyeket egy vagy több önjelölt igazságosztó akadályozott meg. Ezekben az ügyekben a Daily Mail beszámolója szerint az a közös, hogy a bűnözők általában Batman nemezisére, Jokerre hajazó módon kifestett arccal kerülnek rendőrkézre.

Mexikó ?Denevéremberének? sűrű hétvégéje lehetett: először egy bedrogozott párnak tört borsot az orra alá, akiket egy utcán sétáló idős nő táskájának ellopásáért tartóztattak Río Bravo városában péntek este. A rejtélyes igazságosztó a férfit és a nőt arra kényszerítette egy kereszteződésnél, hogy egy villanyoszlop ellentétes oldalaira álljanak, amihez ragasztószalaggal kötözte oda őket a Texas állammal szemben található határvárosban.

#Viral | ?Batman en Tamaulipas? En los últimos días seis personas presuntamente ladrones han sido hallados de formas peculiares en calles de Río Bravo, maquillados al estilo del “Joker” y con la leyenda “soy rata”. ?Qué opinas de estos actos? ?? #ie pic.twitter.com/26Lfm1EMKs

? LSR Hidalgo (@LsrHidalgo) November 22, 2021

A férfi gyanúsítottat ráadásul összevagdosott nadrágban és póló nélkül ragasztotta az oszlophoz,

valamint a mellkasára és a homlokára is ráírta spanyolul, hogy ?tolvaj vagyok?.

Női társa, aki egy rendőrségi videón Luz Magaly néven mutatkozott be, hasonló ?sminket? viselt, és a homlokára is ugyanaz volt ráírva, mint a férfinek. Luz Magaly ki tudta magát szabadítani, és aztán a társát is, így először elmenekültek, de aztán a helyi rendőrség letartóztatta őket. Vallomásukban mindketten beismerték, hogy kábítószer hatása alatt álltak.

A nő után mentem. Elvettem a táskáját. Könnyű volt. Megragadtam a táskát, hogy elmeneküljek vele ? mondta a férfi a közösségi médiában kiszivárgott rendőrségi vallomásról készült videón a lap szerint.

A hétvégén egy másik incidens is volt ugyanebben a városban, ami után négy fiatal férfit találtak meg szintén Jokerré festett arccal. Ők egy tömegközlekedési eszközön akarták kirabolni az utastársaikat. Ezt a társaságot arra kényszerítette az igazságosztó, hogy póló nélkül, szigetelőszalaggal összeragasztott kézzel vonuljanak végig egy főútvonalon.

A Mail megkereste Tamaulipas állam főügyészi hivatalát, hogy kommentálja a történteket, de ez egyelőre nem történt meg.

The post Lámpaoszlophoz kötözte és Jokerré festette a rablókat a mexikói igazságosztó first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés