:

Beismerte tettét a rendőr combján áthajtó terepjárós

Beismerte tettét a rendőr combján áthajtó terepjárós
  • 24.hu
  • 25 Nov, 2021
  • Címkék: #

Hivatalos személy elleni erőszakkal és súlyos testi sértéssel gyanúsította meg a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség azt a 29 éves férfit, aki elsodort egy rendőrt Mecseknádasdon, majd áthajtott a lábán.

A Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi egy rendszám nélküli terepjáróval közlekedett a település külterületén, amikor a komlói járőrőrök ellenőrzés alá akarták vonni.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi a rendőrség által használt megkülönböztető jelzések ellenére nem állt meg, és a főútvonalról egy földútra hajtva menekülni kezdett az őt üldöző rendőrök elől.

Amikor a rendőrök a szolgálati gépjárművel a férfi autója elé kanyarodva megállásra kényszerítették, az elkövető a rendőri felszólítások ellenére még ekkor sem volt hajlandó kiszállni a gépjárműből.

A gyanúsítás szerint az egyik rendőr a gépjármű vezető felőli ajtajához ment, majd megpróbálta kinyitni, miközben a másik kezével a férfi ruházatára fogott rá, azonban ő ekkor elindult a járművel, és elsodorta a törzszászlóst, majd a kocsi bal hátsó kerekével áthajtott combján és elmenekült a helyszínről.

A rendőr a jobb láb térdszalag-szakadásával járó súlyos sérülést szenvedett.A férfi elismerte a cselekmény elkövetését a gyanúsítotti kihallgatása során.

A Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség megszüntette a büntetlen előéletű férfi őrizetét, így szabadlábon védekezhet tovább.

The post Beismerte tettét a rendőr combján áthajtó terepjárós first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés