:

Ők játsszák majd a Beatles tagjait a legendás menedzserükről készülő életrajzi filmben

Ők játsszák majd a Beatles tagjait a legendás menedzserükről készülő életrajzi filmben
  • 24.hu
  • 25 Nov, 2021
  • Címkék: #

Tavaly nyáron kiderült, hogy életrajzi film készül Brian Epsteinről, a Beatles mögött álló menedzserről, a rendezői székben pedig a legendás videoklip-rendező, a Madonna Ray of Light című dalának köszönhetően Grammy-vel is elismert Jonas ?kerlund foglal majd helyet.

Az egyszerű lemezbolt-tulajdonosból világhírűvé vált, 1967-ben gyógyszertúladagolásban elhunyt férfi életét feldolgozó filmet a kínai Beatles-rajongóktól érkező óriási pénzügyi löket, illetve Liverpool városvezetésének hozzájárulása is segítette elindulni a megvalósulás felé, a forgatás harmadik hetében ?kerlund azonban távozott a csapatból.

A Midas Man-projekt ezzel nem állt le, hiszen helyét a színésznőből lett rendező, Sara Sugarman (Bakelit) vette át, sőt, a Variety most a stáblistán szereplő nevek jó részét is kiderítette.

Biztossá vált például, hogy kik alakítják majd a gombafejűeket: John Lennon bőrébe Jonah Lees (Borgiák, Levél a királynak), Paul McCartney-éba az IMDB-adatlapja szerint eddig mindössze három filmben feltűnt Blake Richardson, George Harrisonéba a mozivásznon eddig csak egyszer szerepelt Leo Harvey Elledge bújik majd, míg Ringo Starr-t az abszolút kezdő Campbell Wallace alakítja majd. A négyesről

két képkocka is kiszivárgott ? ezek a Variety cikkében láthatók.

A közismert színészek persze nem maradnak távol a projekttől: Epstein-t az ígéretes Jacob Fortune-Lloyd (A vezércsel), a zenekar korai dobosát, Pete West-et a Birmingham bandájából (Peaky Blinders) már jól ismert Adam Lawrence, a Beatles tengerentúli debütjének otthont adó The Ed Sullivan Show műsorvezetőjét pedig a legendás showman, Jay Leno játssza majd.

The post Ők játsszák majd a Beatles tagjait a legendás menedzserükről készülő életrajzi filmben first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés