:
Breaking News

Sebestyén Balázs ?nincs annyira hasra esve? a nagy tévés elődeitől

Sebestyén Balázs ?nincs annyira hasra esve? a nagy tévés elődeitől
  • 24.hu
  • 27 Nov, 2021
  • Címkék: #

Stílszerűen péntek este debütált a YouTube-on a Péntek Esti Partizán című közéleti late-night show, ahol Gulyás Márton első vendége Sebestyén Balázs volt. A rádiós-műsorvezető arról is beszélt, miért nem hajlandó politikáról beszélni a nagy nyilvánosság előtt.

Kapcsolódó Sebestyén Balázs: A büdös életben nem fogok politizálni Többek között a rádiózás kapcsán nyilatkozta ezt.

A beszélgetés egy pontján Gulyás megkérdezte Sebestyént, vannak-e példaképei a televíziós szakmában, akár itthon, akár külföldön.

Nincs. Nincs nagyon. Egy-két embert szeretek, de nagyon más tévé volt, nem vagyok annyira hasra esve tőlük. Ahogy ők se tőlünk. Nagyon jó a Vágó, nagyon jó a Fridi, nagyon jó a Kepes, nagyon jó a Vitray szakmai szemmel, de nem éreztem azt, hogy nekem őket bármikor fel kellene hívnom, és azt gondolom, nem nagyképűségből, de mi nem tudjuk az ő televíziójukat. Nem is értjük nagyon, mások vagyunk, a világ is más lett. Nekik sem kell igazán érteni, elismerni a mi tévénként: tudom, hogy nem is nagyon ismerik el. Azt gondolják, amit mi csinálunk, az nem valódi tévézés, nem vagyunk szaktársak.

Gulyás továbbra is arra volt kíváncsi, akkor honnan nyer inspirációt Sebestyén.

Nem követek senkit. Nekem ehhez picit rövid az életem. Én elfogadtam, hogy azt a fajta talkshow-t, amit kint csinálnak, azt itt nem tudjuk megcsinálni. Ott minden napra jut nekik egy világsztár. Minden nap annyi történés van az országban, annyi valódi A kategóriás celebet tudsz leültetni, amit Magyaroszágon sem napiban, sem hetiben nem tudsz megcsinálni. A hazai talkshow-k, late-night show-k pont ezért véreznek el, mert nagyon kicsi piac, annak a fele nem jön el.

The post Sebestyén Balázs ?nincs annyira hasra esve? a nagy tévés elődeitől first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés