:

Singh Viki alakján kezdtek rugózni a kommentelők, az énekesnő helyre is tette őket

Singh Viki alakján kezdtek rugózni a kommentelők, az énekesnő helyre is tette őket
  • 24.hu
  • 28 Nov, 2021
  • Címkék: #

Az énekesnő jelenleg a Farm VIP című reality második évadában szerepel a TV2-n, de nem emiatt lett kisebb fennforgás a Facebook-oldalán. Posztolt ugyanis egy képet hétvégi fellépése kapcsán, ahol nem várt irányba tolódtak el a kommentek. Számos hozzászóló azon kezdett találgatni, vajon terhes-e az énekesnő és úgy általában túl nagy figyelmet kapott tőlük az alakja ? ám nem pozitív kontextusban.

Ezekre reflektált egy külön posztban Singh Viki:

Na, gyerekek? ismét egy odamondósabb poszt következik! ?? A tegnapi estélyi ruhás posztom olyan kommentháborút indított Facebookon, miszerint duci/kövér vagyok-e vagy sem, hogy a hajam égnek áll? de komolyan, ti akik ezen leálltok vekengeni, normálisak vagytok?! Eleve milyen jogon becsmérel, kövérez le bárki bárkit, illetve miért is tesz ilyet? Ez okoz neki örömöt?! Odaírja a képem alá, hogy szerinte dagadt vagyok, ő azt hitte erre a képre, hogy terhes vagyok

? kezdte posztját, amit egyébként olyan énekesnők fotóival látott el, akik szerinte széles csípővel rendelkeznek.

Semmilyen beteg, torz elméjű, a női testet deformáló, lesoványító, kizsigerelő eszménykép vagy önmagát nem vállaló kanapéhuszár, de leginkább a világon senki kedvéért NEM VAGYOK HAJLANDÓ KíNOZNI, GYŰLÖLNI ÉS ÉHEZTETNI MAGAM! A női test számomra ott kezdődik, hogy egy nőnek van formája, és igen ÉN IMÁDOM, HA EGY NŐNEK SZÉLES CSíPŐJE VAN, ÉS IGEN, SZERETEM A SAJÁT TESTEMET! Nem vagyok tökéletes, de nem is kell, hogy az legyek, hiszen mint ahogy SENKI, TE SEM VAGY AZ! És ez íGY VAN JÓL! EMBEREK VAGYUNK!! Lehet elgondolkodni, és magadba szállni, ja és lehet elkezdeni SZERETNI ÉS ELFOGADNI MAGADAT! Mert talán ha magaddal végre jóban leszel, már nem fog örömöt okozni az, hogy másokat bánts! Nem abból fogsz energiát meríteni, hogy másokat eltaposol! ?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés

The post Singh Viki alakján kezdtek rugózni a kommentelők, az énekesnő helyre is tette őket first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés