:

Felháborodott üzenetet írt a légimentőknek, miért repülgetnek hajnali négykor

Felháborodott üzenetet írt a légimentőknek, miért repülgetnek hajnali négykor
  • 24.hu
  • 29 Nov, 2021
  • Címkék: #

A Hampshire-ért és a Wight-szigetekért felelős légimentők pár napja egy olyan üzenetet kaptak, amit alig akartak elhinni.

Meg tudnák magyarázni, miért döntöttek úgy, hogy 500 méter magasságban a St Mary kórházból a southamptoni kórházba repülnek hajnali 4-kor lakóterület felett, felébresztve a lakókat? Tapintatlannak gondolom, SOHA többé nem adományozok maguknak.

A légimentőket eléggé rosszul érintette az üzenet. A Twitteren azt írták, ők mindent meg próbálnak tenni a lakosságért, de az ilyen üzenetek nagyon rosszat tesznek a moráljuknak.

Sajnáljuk, ha a helikopter felébreszti az embereket éjszaka, de nem az a célunk, hogy megzavarjuk az estéjüket, hanem hogy megmentsük valakinek az életét.

We always try our best to be there for the people of Hampshire and the Isle of Wight, but messages like this, really affect our teams morale. We are sorry the helicopter wakes people up at night, but it is not our intention to disrupt your evening, but rather save someone's life. pic.twitter.com/0ihpjoIo5v

— Hants & IOW Air Amb (@HIOWAA) November 27, 2021

A kommentelők a légimentők mellett álltak ki, nem is értik, hogy juthatott valakinek olyan eszébe, hogy ezen felháborodik, aztán még egy dühödt üzenetet is ír.

A mentősök később megköszönték a sok támogató üzenetet.

Sajnos nem ez az első alkalom, hogy ilyen panaszt kapunk, és valószínűleg nem is az utolsó, de megnyugtató tudni, hogy önök mellettünk vannak.

The post Felháborodott üzenetet írt a légimentőknek, miért repülgetnek hajnali négykor first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés