:

Válogatós zsebeseket fogtak a Corvin plázában

Válogatós zsebeseket fogtak a Corvin plázában
  • 24.hu
  • 29 Nov, 2021
  • Címkék: #

Zsebtolvajlás miatt vittek el a rendőrök két férfit a Corvin Plaza Bevásárlóközpontból. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Osztálya büntetőeljárást indított a 31 éves budapesti M. Zsolttal és 36 éves T. Istvánnal.

A BRFK a gyanúsítással kapcsolatban annyit közölt, hogy M. Zsolt az egyik gyorsétteremben ült le, majd egy székre terített kabátban kezdett turkálni, miközben a társa figyeléssel és takarásával segítette.

A zsebes egy mobiltelefont talált, de visszatette, mert törött volt a kijelzője. Ezután egy másik asztalhoz mentek, ahol M. Zsolt elterelte a következő kiszemelt áldozat figyelmét, amíg T. István észrevétlenül magához vette annak pénztárcáját.

Az áruházban tartózkodó rendőrök azonban tetten érték és elfogták a két férfit, majd bevitték a II. kerületi kapitányságra, ahol lopás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket.

A két férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat. A nyomozók vizsgálják, hogy a két férfinak köze lehet-e további hasonló bűncselekményekhez. ?

The post Válogatós zsebeseket fogtak a Corvin plázában first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés