:

Eltörte a 87 éves nő kezét, mert a helyére akart ülni

Eltörte a 87 éves nő kezét, mert a helyére akart ülni
  • 24.hu
  • 29 Nov, 2021
  • Címkék: #

Súlyos testi sértés miatt emelt vádat az Encsi Járási Ügyészség egy 59 éves férfi ellen, aki eltörte a vendéglátója kezét, amikor nála tartózkodott.

A férfi júniusban a 87 éves asszony házában vendégeskedett. Az idős nő a másik szobából bemenve, megkérte, hogy álljon fel a székéből, mert ő szeretne oda leülni.

A férfi ekkor viszont szidalmazni kezdte az asszonyt, mire a férfi felhívta a figyelmét, hogy ne beszéljen így vele, sőt azt is kérte, hogy távozzon a lakásból. A nő mérgében fejen ütötte a férfit a járóbotjával.

A férfi ekkor felállt a székből, meglökte a nőt, aki a padlóra esett, ezután férfi felvette egy seprűnyelet és azzal ütötte a földön fekvő nő kezeit, majd amikor a seprűnyél eltörött, elvette az asszony járóbotját, és azzal kezdte el ütlegelni a kezén és a hátán. A bántalmazásnak az vetett véget, hogy a lakásban lévők közbe avatkoztak.

Az asszony mindkét kezén zúzódásos sérüléseket, valamint jobb kezén nyolc napon túl gyógyuló kézközépcsont törést szenvedett el. Az ügyészség felfüggesztettet kért a büntetlen előéletű férfira.

The post Eltörte a 87 éves nő kezét, mert a helyére akart ülni first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés