:

Egyre valószínűbb, hogy nem lesz több Samsung Galaxy Note mobil

Egyre valószínűbb, hogy nem lesz több Samsung Galaxy Note mobil

Már egy éve tartja lázban a mobilrajongókat az a kérdés, hogy mi lesz a Samsung Galaxy Note széria sorsa, idén ugyanis nem érkezett új modell. A dél-koreai cég idén év elején arra figyelmeztetett, hogy nem biztos, hogy képes lesz két csúcsmodellt is leszállítani a globális piacot érintő chiphiány miatt. Ezután az merült fel a szivárogtatók által, hogy inkább a megjelenés átütemezése esélyes, mintsem a komplett sorozat megszüntetése, de a cég egyelőre még semmi konkrétat nem osztott meg az eszközzel kapcsolatban.

A dél-koreai ETNews értesülései szerint a Samsung egyáltalán nem tervez 2022-ben a Note szériával, méghozzá a hajtogatható modellek miatt. Ez logikus lépésnek tűnik, ha megnézzük a statisztikákat: a Galaxy Note10 és a Note20 telefonokból 12,7 és 9,7 millió darab kelt el 2019 és 2020 folyamán, míg a Galaxy Z Fold foldable modellből egyedül 13 millió. így ha a Samsung a Note eladások csökkenésével szemben a hajtogatható darabok iránti keresletnövekedést veszi figyelembe, teljesen értelmes dolog lenne a Note-ot a Flip és a Fold sorozattal helyettesíteni.

A jelentés szerint a dél-koreai cég emellett a Galaxy Note20 és a Note20 Ultra modellek gyártását is leállítja jövőre, amik már több mint egy éve jelentek meg.

Dömös Zsuzsanna további cikkei 44 ezer forintot költ átlagosan, aki kütyüt vesz karácsonyi ajándéknakFontos változás jön jövőre az OTP-nélMost a Spotify nyúlt a TikToktól

The post Egyre valószínűbb, hogy nem lesz több Samsung Galaxy Note mobil first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés