:
Breaking News

Inkább utazott ezer kilométert egy harmadosztályú meccsért, minthogy a barátnőjével randizzon

Inkább utazott ezer kilométert egy harmadosztályú meccsért, minthogy a barátnőjével randizzon
  • 24.hu
  • 30 Nov, 2021
  • Címkék: #

Egy Sash nevű fiatal brit nő már egy hete nem látta a barátját, ezért izgatottan készült a randira. De a csak addig, amíg a srác közölte vele, sajnos mégsem ér rá, mert keresztül kell utaznia fél Anglián, hogy elmehessen a kedvenc csapata meccsére ? írja a Daily Star című brit bulvárlap.

?Nem érti, miért vagyok dühös? ? írta Sash a Twitteren a barátjáról, akivel november 23-ra terveztek közös programot. A férfi azonban lemondta a randit, és inkább kedvenc csapata, az angol harmadosztályban focizó Charlton Athletic FC idegenbeli meccsére ment, az otthonától több mint ötszáz kilométernyire fekvő Morecambe-be, vagyis közel hat órát vonatozott oda, majd hatot vissza.

I live 8 miles away from my boyfriend haven?t seen him in almost a week, this morning he left at 8am as he?s travelling 330 miles to morecambe for #CAFC and he wonders why I?m mad. What do you reckon his priority is? #Cafc pic.twitter.com/4VlvdQSksn

? Sash (@sash_marie_) November 23, 2021

A férfiak gyorsan a srác segítségére siettek és olyasmiket kommenteltek a nő posztja alá, hogy a barátja és igazi legenda, és annyit tanácsoltak Sashnak, hogy legközelebb kísérje el pasiját a meccsre.

A Charlton és a Morecambe rangadója egyébként 2-2-es döntetlennel ért véget. Bár a vendégek már 2. percben vezetést szereztek, és 27. percben két góllal vezettek, a hazaiak a 29. percben szépítettek, majd a 72. percben egyenlítettek.

The post Inkább utazott ezer kilométert egy harmadosztályú meccsért, minthogy a barátnőjével randizzon first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés