:

Megkérte a medvét, hogy csukja be az ajtót, és becsukta

Megkérte a medvét, hogy csukja be az ajtót, és becsukta
  • 24.hu
  • 30 Nov, 2021
  • Címkék: #

Az Amerikai Egyesült Államoknak vannak olyan területei, ahol gyakran lehet vadon élő medvékkel találkozni. Az viszont már annál ritkább, hogy valaki barátságot kössön egy állattal és úgy videózza őt a lakása bejáratánál, mintha mi sem lenne természetesebb. Egy New Jersey félreeső részén élő nő ezt is elmondhatja magáról, írja a Newsweek.

A Vernonban élő Susan Kehoe állítása szerint egyik nap furcsa hangot hallott kintről, és meg akarta nézni, hogy esik-e az eső. Amikor kinyitotta az ajtót, ismerős arccal találkozott: egy fekete medve ácsorgott a verandáján. Önmagában már ez is sokak számára félelmetes lenne, de a legmeglepőbb dolog ezt követően történt.

A nő videóra vette, ahogy az általa csak Mr. Bearnek emlegetett állatot udvariasan megkéri,

bezárnád kérlek az ajtót?

Ha nem látjuk a saját szemünkkel, aligha hisszük el, de a medve engedelmeskedett.

A YouTube-ra feltöltött felvételhez annyit írt a leírásba,

a medvék rendkívül okosak. Ez a medve megtanulta, hogyan kell bezárni a házam bejárati ajtaját.

Kehoe egyébként már évek óta filmezi a kertjében megforduló medvéket. Oldalán gyakran áll ki a vadon élő állatok védelméért, de voltak már kellemetlen ügyei is.

2010-ben egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, amiért megpróbálta megakadályozni, hogy a hatóságok rövid időre elaltassanak egy medvét, hogy kicseréljék a jeladós nyakörvét. Két évvel később feljelentették a fekete medvék szándékos etetéséért, ami zavarta a környékbelieket, de nem találták bűnösnek.

A fekete medve feje keskenyebb, arca hegyesebb a barna medvéénél. Homloka előbbre áll, talpa jóval rövidebb. Bundája is teljesen más jellegű és színű. Szőrzete hosszú és sima, merev, csak a fej elülső részein (homlok és arc) rövidebb.

Kapcsolódó Valósággal dührohamot kapott az éhes kutya az ételadagolótól Nem nagyon jött be neki a diétázás.

The post Megkérte a medvét, hogy csukja be az ajtót, és becsukta first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés