:
Breaking News

Fontos lépést tett Orbán Ráhel a bababoltja megnyitása felé

Fontos lépést tett Orbán Ráhel a bababoltja megnyitása felé
  • 24.hu
  • 30 Nov, 2021
  • Címkék: #

Július végén derült ki, hogy Odu Store Kft. néven céget alapított Orbán Ráhel. Akkor annyit lehetett tudni a dologról, hogy a cég fő tevékenysége ipari jellegű bolti kiskereskedelem. Később kiderült, hogy Orbán Ráhel üzlete nem csak egyszerűen egy bababolt lesz, hanem úgynevezett concept store, amely különleges berendezésével egy egész életérzést, szemléletmódot fog közvetíteni.

Bár a bolt ? amely a cég székhelyadatai alapján jó eséllyel a Hegyvidék Bevásárlóközpontban kaptat helyet ? még nem nyitott meg, az mfor.hu a Cégközlönyben kiszúrta, hogy a vállalkozás közösségi adószámot igényelt a NAV-tól. A közösségi adószám abban az esetben nélkülözhetetlen, ha egy vállalkozás más tagállamokkal akar üzleti kapcsolatot létesíteni. A lap szerint a közösségi adószám igénylése ebben az esetben azt jelzi, hogy a boltban várhatóan importból származó termékeket is fognak árusítani.

A miniszterelnök lányának LinkedIn-profilja alapján korábban azt írtuk, hogy a bababiolt környezetbarát, prémium minőségű termékek mellett játszósarokkal és kávézóval is várja majd a családokat. A cél az, hogy az ODU ?egyedülálló vásárlási és kikapcsolódási hely? legyen ?a tudatos szülők számára?, és a szülőket ?a fenntarthatóságra és a tudatos szülői magatartásra nevelje?.

The post Fontos lépést tett Orbán Ráhel a bababoltja megnyitása felé first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés