:

Schmidt Mária az Oxfordi Egyetem professzorának: Ön mégis kinek képzeli magát?

Schmidt Mária az Oxfordi Egyetem professzorának: Ön mégis kinek képzeli magát?
  • 24.hu
  • 01 Dec, 2021
  • Címkék: #

Miért ír, nyilatkozik és beszél újra meg újra a magyar politikáról? Magánvéleményét fejti ki, vagy fizetett Soros-lobbistaként szólal meg? Ideje lenne tisztázni a beszédhelyzetét, hogy mindenki láthassa, miért tekinti Önt egyfajta orákulumnak a nemzetközi neomarxista ballib média, lásd még: független, objektív. Persze tudjuk, hogy mindet Soros finanszírozza azért, hogy a nyílt társadalom fedőnevű birodalmi projektet szolgálják. Ez a közös nevező a sorosista, globálmarxista Guardian-nel is, aminek Ön, Ash, az egyik újságírója. Újságírója. Vagyis, Ön már rég nem komoly tudós, még csak nem is egy különösebben érzékeny elemző.

– írja nyílt levelében Schmidt Mária Timothy Garton Ash-nek, az Oxfordi Egyetem professzorának. A Terror Háza igazgatója azéárt ment neki Ashnek, mert az véleménycikket írt a Guardianba, ahol azt írta:

Európa nem fogja örökké etetni azt, aki a kezébe harap, szembemegy az európai alapértékekkel, miközben eurómilliárdokat tesz zsebre.

Ash az Oxfordi Egyetemen Európa-tanulmányokat oktat. További jelzők, amelyeket Schmidt használ Ash-re:

a globális, birodalomépítő erők tipikus kijáróinak egyike jellegzetes oxbridge boy akinek teljesítménye ugyan egyre szerényebb, elitizmusa és arca viszont egyre csak nő

Valamint azt is megkérdezi, hogy

Ön mégis kinek képzeli magát?

The post Schmidt Mária az Oxfordi Egyetem professzorának: Ön mégis kinek képzeli magát? first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés