:
Breaking News

Bereczki Zoltán sétarepülés közben akarta megkérni felesége kezét, végül steakvacsora közben tette meg

Bereczki Zoltán sétarepülés közben akarta megkérni felesége kezét, végül steakvacsora közben tette meg
  • 24.hu
  • 02 Dec, 2021
  • Címkék: #

A LifeTV-n beszélt arról Bereczki Zoltán, hogy Bata Évát nemrég feleségül vette, ám a lánykérés nem úgy sikerült, ahogy eredetileg eltervezte. Nagyon romantikusan azt ötlötte ki, hogy elviszi sétarepülésre a színésznőt, aztán majd ott jól meglepi.

A tervem az volt, hogy kirakatom a mezőre egy feliratba. Már megvolt a hely, le volt beszélve, de a pandémia minden ilyet keresztbe húzott. így egyszerűen csináltam egy steakvacsorát és akkor ott megkértem. Megpróbáltam a konyhai tudásommal lenyűgözni, a végén meg ez a klasszik remegő kéz… visszamenőleg mesélte, hogy azt látta, valami nem okés, azt hitte, rossz a hús és rosszul vagyok. Nagyon izgultam, aztán mikor elszedtem előszedni a dolgot, mintha fogalmazás gátlót vettem volna be. Teljes káosz volt a dolog. Egy ember volt, aki nálam is összeomlott, az a Vica. Üvöltve bőgés a másik oldalon. Én szemét módon elővettem a telefonomat és levideóztam.

The post Bereczki Zoltán sétarepülés közben akarta megkérni felesége kezét, végül steakvacsora közben tette meg first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés