:

Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 03 Dec, 2021
  • Címkék: #

2021. december 3., péntek

Friss hírek: Orbán: A kormány mindenkit meg fog keresni – élő Az omikron ad még egy lökést a drágulásnak. A gyorsan terjedő omikron-variánsnak eddig javarészt csak az egészségügyi következményeiről esett szó, de a gazdasági hatásai is hasonlóan fájdalmasak lehetnek. Főként az, hogy az amúgy is pénztárcametsző áremelkedés még egy lendületet kaphat miatta. 5 milliárd 84 millió forintot biztosít a kormány Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelőhöz tartozó Kútvölgyi tömb toronyépület belső felújítására. 170 ezer forintért adná ki a Pénzügyminisztérium, hányan igényeltek CSOK-ot és babavárót. Hónapok óta próbáljuk megtudni, hogy a családok hány gyereket vállaltak be a kedvezményes állami hitel, illetve támogatás reményében, vagyis milyen eredményt hoztak eddig a kormány családtámogatási intézkedései. Négy hónap alatt háromszor kapnak plusz pénzt a nyugdíjasok. Jó eséllyel áprilisban lesznek a választások, és a kormány leplezetlenül azt domborítja ki, hogy mennyi plusz juttatás üti a nyugdíjasok markát mostanában. Kevesebb közjegyzői díjat fizet, aki állami támogatással vesz lakást. Mostantól már nem a vásárolni kívánt lakás ára, illetve egyéb tényezők, hanem a kölcsön összege a közjegyzői díj alapja azoknál az ügyleteknél, ahol az állam valamilyen formában támogatást, kedvezményt nyújt. Magyarország és Románia felújítja a környezetvédelmi vegyes bizottság működését ? jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter. A brit kormányfő a brexit bajairól terelné el a figyelmet, és ? kihasználva a La Manche-csatornába fulladt menekültek tragédiáját ? csapatokat vezényelne Franciaországba. Párizs cserébe rabszolgatartással vádolja a briteket, és nem tart igényt angol alakulatokra. Egy líbiai bíróság érvénytelenítette a központi választási bizottság azon döntését, hogy Szaif al-Iszlám Kadhafi, a néhai diktátor fia nem indulhat a december 24-ére kitűzött elnökválasztáson. 5 ezer font bírságot kockáztatnak azok az angol sofőrök, akik Mikulás ruhát, más ünnepi öltözéket, téli csizmát viselnek vezetés közben. Sötét év jön: minden eddiginél több ember szorul majd humanitárius segítségre A MU úgy verte az Arsenalt, hogy Ronaldo a 800. és a 801. gólját is megszerezte Hét gól és két piros lap után a 90+9. percben még volt egy csavar az őrült olasz meccsben Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

BKK:

217-es autóbusz terelve közlekedik a Szarvas csárda tér felé, nem érinti a Gárdonyi Géza utca, a Szarvas csárda tér és Pestszentlőrinc, Szarvas csárda tér megállót ma 8:00-tól – december 17., péntek üzemzárásig. Mai időjárás: Egyre nagyobb területen naposra fordul az idő. Főként a Tiszántúlon fordulhat elő eső, havas eső, esetleg havazás. 2 és 6 fok között alakul a nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnapok: Ferenc Olívia Deviza középárfolyam: EUR 362,22
USD 319,84
CHF 347,43
GBP 426,09
Ezt is érdemes elolvasni: Mi az, amihez joga van a munkavállalónak, de csak a legritkább esetben él vele? Elhagyhatta a börtönt Mengyi Roland, a Fidesz volt parlamenti képviselője. Régi telefonszámán értük utol a Voldemort nagyúrként hírhedtté vált, bűnszövetségben elkövetett pályázati machinációk miatt elítélt volt fideszes politikust. +1:

?Hogy ezt megteszik egy kiszolgáltatott anyával, szörnyű. De egy gyerekkel?? Ez nem magánügy, nem is csak a nőké ? mondják a szüléskor traumákat szerző anyák. Az őket képviselő szervezetek támogatóbb hozzáállásért tüntettek november 28-án a Parlament előtt ? a demonstráció mellett három résztvevő anya személyes történetét is bemutatjuk.

The post Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés