:

Internetes sztár lett az apából, miután elment a lányával bulizni

Internetes sztár lett az apából, miután elment a lányával bulizni
  • 24.hu
  • 03 Dec, 2021
  • Címkék: #

Talia Schulhof a TikTok-oldalára arról rakott ki egy videót, ahogy az apja bulizik, mikor elkísérte őt egy szórakozóhelyre.

A videót mostanáig több mint 10 millióan látták.

Először azt mutatja meg a lány, ahogy a pufimellényt viselő apa először csak akklimatizálódik a helyen, alaposan körbenéz, küldenek egy szelfit a családi csoportos chatbe. Miközben mindenki más tequilázik, az apa diétás kólával koccint, de ezután feloldódik: táncikál, Flo Rida Low című számát pedig fejből énekli(?). Aztán leül, és elküld pár e-mailt a munkájával kapcsolatosan, hogy végül

kifelé táncoljon, ezzel mindenkit emlékeztessen arra, ő a főszereplő

? írta a lány a videóban.

@taliasc

flash warning!!! @taliascdad iconic to say the least ##madrid ##espana ##spain ##clubbing ##nightlife ##dadsoftiktok

? Low (feat. T-Pain) - Flo Rida

A kommentelők odavannak az apáért, erről szól a lassan 13 ezerre duzzadó hozzászólás döntő többsége erről szól. Sokan még a profilképüket is kicserélték az apa fotójára.

Arról már nem szól a fáma, csak egy következő videóból derül ki, hogy az apa mellett ott volt az anya is a buliban.

Ő nagyobb partiállat volt, felesezett, flörtölt is (utóbbit az apával), tiktokozott és a Facebookra is feltöltött egy videót, hogy ?a többi anyát féltékennyé tegye, milyen fiatalos életet él?, de azért az este egy pontján biztonságból megnézte, merre van a vészkijárat.

Az anya estéje valamiért sokkal kevesebbeket érdekelt, mint az apáé, ezt ?csak? félmillióan látták az erről készült videót.

@taliasc

Reply to @taliasc FLASH WARNING if u saw my family at f*cking mondays last night... yes you did ##madrid ##espana ##spain ##momsoftiktok ##studyabroad

? In Da Getto - J. Balvin & Skrillex

The post Internetes sztár lett az apából, miután elment a lányával bulizni first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés