:
Breaking News

Farm VIP: Erdélyi Mónika annyit sír, hogy már érik neki az Oscar-díj

Farm VIP: Erdélyi Mónika annyit sír, hogy már érik neki az Oscar-díj
  • 24.hu
  • 03 Dec, 2021
  • Címkék: #

Nem telik el nap a Farm VIP műsorában, hogy Erdélyi Mónika ne siratná magát valamiért. Volt, hogy a kiszavazástól tartott, aztán azért zokogott, mert úgy érezte, csapattársai nem szeretik. Legutóbb azért tört el a mécses, mert eredeti csapata, a sárgák átküldték a pirosakhoz, ahol továbbra is folytatja a mártír szerepet. Most éppen Bódi Sylvinek panaszolta el, hogy előző csapata mennyire nem becsülte őt meg.

Kapcsolódó Farm VIP: Erdélyi Mónika drámakirálynőként sírta végig a kiszavazás napját Attól félt, hogy haza kell mennie.

Ez a harmdik termelési feladat. Eddig az árpásban és a levendulásban is nekem oroszlánrészem volt. Az árpásban én találtam meg a megoldást, hogy hogy tudunk gyorsabban haladni, a levendulásnál olyan szappant csináltam, hogy csodájára jártak és ezek után elküldtek. Elküldtek egy olyan embert, aki szerintem a leghasznosabb volt a csapatban, én így gondolom. Mindig éreztem ott egyfajta blokkot és nagyon hálás vagyok nektek, mert itt elismeritek a munkámat és megdicsértek

? hüppögte Erdélyi Mónika.

The post Farm VIP: Erdélyi Mónika annyit sír, hogy már érik neki az Oscar-díj first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés