:
Breaking News

Elfogták a tízmilliós inárcsi fegyveres rablás gyanúsítottjait

Elfogták a tízmilliós inárcsi fegyveres rablás gyanúsítottjait
  • 24.hu
  • 04 Dec, 2021
  • Címkék: #

Egy inárcsi szálláshely egyik emeleti szobájában támadtak meg 2021. szeptember elsején éjszaka ismeretlen tettesek egy vendéget.

Fegyverrel kényszerítették több mint tízmillió forintja átadására, majd a zsákmánnyal elmenekültek.

A rendőrségi honlapról tudjuk, hogy a sértett nem szenvedett sérülést, a meneküléshez használt autót Ócsa külterületén megtalálták.

A Pest megyei rablási detektívek hajtóvadászata kilenc nappal később hozta az első eredményt: a fővárosban elfogták a 18 éves G. Józsefet, őrizetbe vették, azóta letartóztatásban van. Társa felkutatására három hónapot kellett várni: az 54 éves N. Csabát Törökbálinton kapcsolták le a helyi körzeti megbízottak 2021. december elsején. A településen leintettek egy járművet, melynek hátsó üléssén egy férfi feküdt. Korábbi intézkedéseik alapján tudták, ki próbált hasalva bujkálni előlük; bilincselve állították elő, őrizetbe vették.

N. Csaba panasszal élt a gyanúsítás ellen, a bűntényt tagadta, vallomást nem tett.

A rablás elfogott tettesein kívül további két embert, a meneküléshez használt autó sofőrjét, valamint a tippadót szintén elfogták.

A sofőrt, a 24 éves B. Józsefet a főváros IX. kerületében autózva fogták el, a tippadót, a 21 éves H. Liliánát ferencvárosi tartózkodási helyéről vitték el bilincsben. Utóbbinál több millió forintot, valamint egy nagy értékű autót lefoglaltak.

Az őrizetbe vett B. József panasszal élt a gyanúsítás ellen, a vallomástételt megtagadta. H. Liliána is panaszt tett a gyanúsítás ellen, kihallgatásán együttműködő volt, vallomást tett, vele szemben, szabadlábon hagyása mellett, bűnsegédként elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

The post Elfogták a tízmilliós inárcsi fegyveres rablás gyanúsítottjait first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés