:

Remek újítás jön a mobilos Gmailhez

Remek újítás jön a mobilos Gmailhez

A Google elérhetővé tette a kétszemélyes hang- és videóhívások lehetőségét a Gmail mobilos klienseinek Chat részében. Ugyan a funkciók érkezését már szeptemberben bejelentette a keresőóriás, csak most kezd el használhatóvá válni fokozatosan világszerte a felhasználóknál.

Korábban is lehetett már hívásokat kezdeményezni a Gmail appon belül, de az lényegében egy Google Meet videóhívásra való meghívó elküldését jelentette, ami talán nem túl életszerű egy kétszemélyes beszélgetéshez. A későbbiekben egyszerűen sima hang- és videóhívások lesznek. Ugyan ez nem tűnik hatalmas változásnak, de egy lépéssel közelebb viszi a keresőóriást ahhoz, hogy a Gmail egy kommunikációs gyűjtőpont legyen a felhasználói számára, akik számos módon elérhetik egymást egyetlen felületről.

Az újítás iOS és Android platformokra is egyaránt érkezik, így érdemes frissíteni az appot. Amennyiben még nem látja, lehet, hogy pár napot várnia kell a fokozatos élesítés miatt.

Google Dömös Zsuzsanna további cikkei Az ágy alatt gyulladt ki egy MacBook ProAz Apple jövőre rákapcsol az iPhone-gyártásraItt nézheti, hol jelent meg eddig az omikron

The post Remek újítás jön a mobilos Gmailhez first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés