:
Breaking News

Ilyen egy varázslatos advent az Adrián

Ilyen egy varázslatos advent az Adrián
  • 24.hu
  • 09 Dec, 2021
  • Címkék: #

A horvátországi Opatija az Adriai-tenger partján elterülő bájos tengerparti város, mely az év minden részében gazdag történelmi és kulturális múlttal, számos fantasztikus helyszínnel, lenyűgöző műemlékekkel, gondozott parkokkal és csodálatos villákkal várja a felfedező kedvű turistákat.

Kapcsolódó Újra Európa legjobbja lehet az Advent Bazilika Az Advent Bazilika a 2019-es első helyezés után idén duplázhat az Európa legjobb karácsonyi vására versenyen. Már lehet szavazni.

Opatija a karácsonyi ünnepkörben nagy elismerésben részesült. A legnépszerűbb turisztikai portál, a European Best Destinations felvette a várost ?Best Christmas Lights? listájára, amely Európa legszebb karácsonyi díszekbe öltöztetett városait mutatja be, így egyebek mellett Prágát, Nizzát, Moszkvát vagy éppen Londont.

A fényűzően feldíszített utcák és terek, a jégpálya, valamint a különféle zenei és színházi előadások számos csodálatos helyszín mellett igazi vonzerejei a Varázslatos Advent Opatijában elnevezésű programsorozatnak.

European Best Destinations

Advent idején több százezer lámpa és gyönyörű dekoráció varázsolja Opatiját mesés téli helyszínné, és ez a legjobb időszak arra, hogy a turisták egyedülálló légkörben ismerkedjenek meg az Adria legszebb adventjével.

Ilyenkor karácsonyi énekek hangja hallatszik városszerte, a forralt bor és a forró csokoládé kellemes illata pedig igazán emlékezetes élményt garantál minden látogatónak.

European Best Destinations

Opatijában az ünnepi hangulat, az enyhe téli éghajlat és a tenger közelsége együtt alkotják a meghitt adventi hangulat tökéletes receptjét. A tenger melletti legszebb advent 2022. január 9-ig várja a látogatókat.

Kapcsolódó Lenyűgöző látvány a 1,5 millió karácsonyi izzóval megvilágított kert A nagyapa unokája kérését teljesítette. Pontosabban túlteljesítette.

The post Ilyen egy varázslatos advent az Adrián first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés