:

Hal a tortán: Bárdosi Sanyinak egy velős csont elég volt, hogy mindenki étvágyát elvegye az asztalnál

Hal a tortán: Bárdosi Sanyinak egy velős csont elég volt, hogy mindenki étvágyát elvegye az asztalnál
  • 24.hu
  • 09 Dec, 2021
  • Címkék: #

Rippel Feri látta vendégül a Demcsák Zsuzsából, Kovács Dóriból, Molnár Andiból, Bárdosi Sanyiból álló négyest a Hal a tortán legutóbbi epizódjában. Az artista már a welcome drinknél elvesztette a társaság egy részét, holott később még vércukorszint-méréssel is borzolta a kedélyeket.

Kapcsolódó Hal a tortán: Rippel Ferinél almaecet volt a welcome drink, majd vércukorszintet mért mindenkin Gyakorlatilag egy magánkórházat nyitott a vacsora kezdetén.

Igaz, ami igaz, Bárdosi még nem is főzött, de róla már az első napokban lemondott a társaság, miután vicceivel, megszólalásaival rendre kiborított mindenkit, de főleg Demcsákot, aki azt a típusú humort, amivel a birkózó rendre él, nem tudja díjazni.

Kapcsolódó Hal a tortán: Demcsák Zsuzsa nem élvezi Bárdosi Sanyi humorát, pedig azt nem is hallotta, miket mondott a vacsorájára tartva A többiek is csak kínjukban mosolyogtak.

Ebből újabb ízelítőt kaphattak Rippel vacsorája közben, aki velős csontot is tálalt a vendégeknek: Bárdosi ekkor mutatta meg, hogyan is kellene elfogyasztani azt. Jobb nem körülírni a történteket, úgyhogy mutatjuk róla a videót ? elöljáróban annyit, Rippel csak annyit tudott reagálni, ?pfuj, Sanyi, ez undorító volt, ne haragudj?. Kovács Dóri szerint rettenet idegesítő Bárdosi, de nem lehet rá haragudni, mert olyan, akár egy rossz kölyökkutya.

The post Hal a tortán: Bárdosi Sanyinak egy velős csont elég volt, hogy mindenki étvágyát elvegye az asztalnál first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés