:

Boldog István nem indul a 2022-es választáson

Boldog István nem indul a 2022-es választáson
  • 24.hu
  • 09 Dec, 2021
  • Címkék: #

Cikkünk frissül…

Nem indul a 2022-es országgyűlési választáson Boldog István ? jelentette be a fideszes politikus csütörtökön a Facebookon, aki 2020 végén lett vádlott hivatali vesztegetés elfogadása és más bűncselekmények miatt. Boldog elmondta, hogy az országos politikától is visszavonul, de a kétpói térségben azon fog dolgozni, hogy a kormánypárti jelöltek nyerjenek jövőre.

12 év után rá kellett jönnöm arra, hogy nem elég dolgozni a körzet lakosaiért, hanem nagyobb figyelmet kell fordítani az ember családjára ? mondta a videóban Boldog. Hozzátette, hogy az elmúlt napokban végigjárta a körzet fideszes csoportjait és megköszönte a közös munkát.

El kellett jussak 55 évesen arra döntésre, hogy közel 30 év politikai pályafutás után, 12 év országos politikában eltöltött idő után, a családomért, a családom kérésére a saját családomat helyezzem az előtérbe,

jelentette ki, majd hozzátette, hogy a családja már régóta kéri azt, hogy vonuljon vissza a politikától és inkább a magánszektorban tevékenykedjen. A fideszes politikus azt állítja, hogy mivel a pandémia miatt több időt kellett otthon töltenie, rájött, hogy mennyi mindent kihagyott az elmúlt évtizedekben.

Az egykori bakterből lett országgyűlési képviselőt az ügyészség azzal vádolja, hogy a társaival együtt rendszert épített ki a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pénzeinek megcsapolására: befolyásolták a pályázat eredményeit, amivel elérték, hogy az általuk kiválasztott vállalkozók kapják a munkákat. Boldog tagadja az ügyészség vádjait.

Kapcsolódó A szegény bakter, akinek Orbán lett az istene ? Boldog István tündöklése és útja a vádlottak padjáig A kétpói vasutasból egy egész térség ura lett. Kicsoda Boldog István? Hogyan jutott előre a Fideszben, és miért fordultak el tőle a falujában, amit húsz évig vezetett? Portré.

The post Boldog István nem indul a 2022-es választáson first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés