:
Breaking News

Megvan, mikor búcsúztatják Kóbor Jánost

Megvan, mikor búcsúztatják Kóbor Jánost
  • 24.hu
  • 09 Dec, 2021
  • Címkék: #

December 17-én a Szent István Bazilikában tartják Kóbor János hivatalos gyászszertartását ? nyilatkozta a Blikknek Trunkos András, az Omega menedzsere. Trunkos András elmondása szerint a szertartáson bárki részt vehet, azon Frenreisz ­Károly, valamint a rajongói klub vezetője, Gazdag László is beszédet mond majd.

A menedzser emellett azt is el szeretné érni, hogy a televízió is közvetítse a szertartást.

Sok külföldön élő rajongó szerette ­Meckyt, de nem tudnak Budapestre utazni a szertartásra, viszont szeretnénk, ha ők se maradnának le róla

? indokolta.

A december 6-án, rövid betegség után, a koronavírus szövődményeinek következtében elhunyt Kóbor János hamvait végakaratának megfelelően a Balatonba szórják majd, ám az a szertartás már csak a szűk családnak szól majd.

Trunkos András tegnap a Borsnak is nyilatkozott: elmondta, Kóbor János halálával az Omegának vége, az énekest ugyanis

nem lehet helyettesíteni, elképzelhetetlen, hogy ez a zenekar hova léphetne tovább. Ahogy vége az ünnepeknek, le kell ülnünk Elefánttal és Ferivel, és közösen kell kitalálnunk, hova és hogyan tovább. Hogy mi a tisztességes, mi a méltó? Valójában elképzelésünk sincs, hogy mi legyen. Annyi bizonyos, hogy Kóbor János halálával véget ért az Omega története is. Omega néven többé nem lép zenekar színpadra.

The post Megvan, mikor búcsúztatják Kóbor Jánost first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés