:

Hal a tortán: Bárdosi Sanyi látványos fintorgással értékelte Kovács Dóra desszertjét

Hal a tortán: Bárdosi Sanyi látványos fintorgással értékelte Kovács Dóra desszertjét
  • 24.hu
  • 09 Dec, 2021
  • Címkék: #

A Hal a tortán szerda esti adásában az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Kovács Dórának kellett megvendégelnie a többi versenyzőt. Az adás kezdetén, még a főzés előtt ilyenkor minden házigazda valamilyen nehezítést kap Gáspár Beától, ami most sem maradt el. Kovácsnak édesburgonyát kellett felhasználnia a desszerthez, amit úgy oldott meg, hogy rétegekből álló pohárdesszertet készített.

Az étel szervírozása után a többiek még nem tudták annak összetevőit, ám Bárdosi Sanyi a magasba emelte a poharat, majd az édesburgonyára azt mondta, hogy az biztosan kacsazsír. Miután kiderült, hogy nem zsír, hanem édesburgonya lapul az édesség alján, le is tette a kezéből a kanalat.

Ez jó egyébként, de ha vascsövekkel kezdtek el verni, akkor sem kérek még egyet. Nem azért, mert nem finom, hanem mert

? kezdte véleményét, de a mondatot nem szavakkal, hanem egy hatalmas szájhúzással fejezte be. Ugyanebben a videóban Rippel Feri arról beszélt, mennyire tetszik neki Kovács Dóra.

Kapcsolódó Hal a tortán: Rippel Ferinek nagyon bejön Kovács Dóra, annak ellenére, hogy vékonyabb lányokhoz szokott ?Gyönyörű, arisztokratikus formája van.?

The post Hal a tortán: Bárdosi Sanyi látványos fintorgással értékelte Kovács Dóra desszertjét first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés