:
Breaking News

Egy évad után máris elkaszálta a Netflix a Cowboy Bebop-ot

Egy évad után máris elkaszálta a Netflix a Cowboy Bebop-ot
  • 24.hu
  • 10 Dec, 2021
  • Címkék: #

A Cowboy Bebop – Csillagközi fejvadászok az ezredfordulón szinte rakétaként tört magának utat az anime világában, az azóta eltelt két évtizedben pedig a világ számos pontján szerzett méretes rajongótábort. Ennek alapján a Netflix nyugodt szívvel, sőt, óriási várakozásokkal vágott bele a 2071-ben, a Bebop űrhajón utazó négy balszerencsés fejvadász sztorijainak élőszereplős sorozattá formálásába.

A próbálkozás sikerre volt ítélve ? gondolhatta bárki, az első évad után most azonban nem rendelték be a másodikat, hiszen az eddig megjelent epizódokat a nézők egyszerűen nem szerették.

A Hollywood Reporter által megszellőztetett hír szerint a nézők főként

a történet lassúságát, az olcsónak ható jelmezeket és kellékeket, illetve azt kifogásolták, hogy az első évadnak egyszerűen nem sikerült megragadnia a Cowboy Bebop lényegét.

Az élőszereplős sorozat születéséről 2018-ban szóltak először a hírek, de a gyártást közel egy évvel el kellett tolni, hiszen a főszerepre kiválasztott John Cho komoly keresztszalag-sérülést szenvedett, a munkákat pedig a koronavírus-járvány is hátráltatta.

The post Egy évad után máris elkaszálta a Netflix a Cowboy Bebop-ot first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés