:
Breaking News

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 13 Dec, 2021
  • Címkék: #

2021. december 13., hétfő

Friss hírek: Hétfőn döntenek Völner Pál mentelmi jogáról. Zárt ülésen tárgyal az Országgyűlés illetékes bizottsága. Súlyos katasztrófahelyzetet hirdetett Joe Biden amerikai elnök Kentucky államban a tornádók pusztítása miatt vasárnap. Ezt a Fehér Ház közleményben tudatta. Izraelben az omikron vírusváltozat terjedése és az R fertőzési együttható fokozatos emelkedése miatt már a koronavírus-járvány ötödik hullámának kitörését próbálják megfékezni. Európa nem engedi meg Ukrajna területi egységének megsértését, ezt pedig az uniós tagállamoknak egységesen kell egyértelművé tenniük  ? jelentette ki Olaf Scholz új német kancellár. Ezeket a számokat kellett eltalálni a milliárdokért a hatos lottón Milák Kristóf után Hosszú Katinka is kihagyja a rövidpályás úszóvébét Simán verte Koreát, szépen búcsúzott a vébétől a női kéziválogatott A Kisvárda 2-0-s győzelmet aratott a Mezőkövesd vendégeként az NB I 16. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, ezzel átvette a vezetést a tabellán Őrület, ami vasárnap a Bundesligában történt Újabb pofont kapott a Napoli, élre állt az Inter Városi rangadót nyert a Real az Atlético ellen Elutasították az óvásokat, Verstappen immár hivatalosan is világbajnok Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Lezárták a buszsávot az Üllői úton befelé a Nagykörút előtt, mert javítják a vízvezetéket. Baleset történt a XX., Nagysándor József utcában a Baross utcánál. Lezárják a Lánchíd utcát rendezvény miatt.

BKK:

A Libegő nem üzemel karbantartás miatt. A 80-as és a 82-es trolibusz ritkábban közlekedik a teljes vonalon. A 105-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Clark Ádám tér és a Várkert Bazár megállót. A 120-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Kámfor utca megállót, ma 15:00-tól holnapután 10:00-ig. Mai időjárás: Csökken a felhőzet, megszűnik a havazás a keleti tájakon. A nyugati részeken erősen felhős marad az ég. 1 és 6 fok között alakul a nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnapok: Luca Otília Deviza középárfolyam: EUR 365,75
USD 324,19
CHF 350,89
GBP 427,96
+1:

Kamarakoncert a negyediken sztárokkal és állami százmilliókból ? társasházi csata a Józsefvárosban.

The post Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés