:

íme négy készülék, ha frissíti a céges okoseszközöket

íme négy készülék, ha frissíti a céges okoseszközöket
  • 24.hu
  • 13 Dec, 2021
  • Címkék: #

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Ha nem belépő szintű telefont keresünk, hanem egy kifejezetten új, külsőre elegáns és hardver szempontjából is jól felszerelt eszközt, akkor a középkategóriás Xiaomi 11 Lite 5G NE lesz a jó választás. Ez a készülék november óta kapható Magyarországon, és lényegében tud mindent, amit egy modern okostelefonnak tudnia kell. Gyönyörű, 6,55 hüvelykes AMOLED kijelző, képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, ultragyors képfrissítéssel, gyönyörű színekkel és 1080×2400 pixeles felbontással. A burkolat alatt egy Qualcomm Snapdragon 778G 5G processzor, 8 GB memória és 256 GB háttértár kapott helyet, az akkumulátor pedig 4250 milliamperórás ? ezzel akár két napig is bírja a mobil töltés nélkül, ráadásul adott a 33 wattos gyorstöltés is vezetéken keresztül.

Vodafone Készülékjellemzők itt

Fotózás terén szintén nincs ok panaszkodni, hiszen összesen négy kamera várja a felhasználókat: egy 20 megapixeles szelfi modul az előlapon, hátul pedig egy 64 megapixeles főegység, egy 8 megapixeles ultraszéles lencse, illetve egy 5 megapixeles telefotó/makró variáns ? ezzel az összeállítással szinte bármilyen körülmények között remek képek készíthetők. Emellett érdemes tudni, hogy a Xiaomi 11 Lite 5G NE a gyártó legvékonyabb (6,8 mm) és legkönnyebb (158 gramm) 5G-s okostelefonja, tehát ezzel az eszközzel már a Magyarországon is terjedő, elképesztő letöltési sebességet biztosító újgenerációs hálózatokra is simán fel lehet csatlakozni.

Alcatel Tab 3T 10 (2020) 4G táblagép

Ha a cégnél szükség van egy egyszerűbb, de jó használható táblagépre, akkor az Alcatel Tab 3T 10 ideális választás lehet. Főleg akkor, ha csak a telefonnál nagyobb képernyőre van szükség a netezéshez, emailezéshez vagy más irodai feladatok elvégzésére ? mondjuk külső helyszínen. Ez a modell böngészésre, kapcsolattartásra, videotelefonálásra tökéletesen megteszi, ráadásul SIM-kártya is helyezhető bele, így az említett feladatokat a munkahelyi wifitől távol, mobilneten keresztül is képes ellátni.

Vodafone Készülékjellemzők itt

A képernyő 10,1 hüvelykes, tehát kellően nagy, 1280 x 800 pixel felbontással, a táblagép súlya pedig 475 gramm, így könnyen hordozható. Az akkumulátor 5500 milliamperórás, ami akár két napig is életben tartja a tabletet, és az eszközről nem maradtak le a kamerák sem: hátul egy 5 megapixeles, elől pedig egy 1,9 megapixeles egység várja a leendő tulajdonosokat. Memóriából 2 GB, míg háttértárból 32 GB áll rendelkezésre ? utóbbi szerencsére 256 GB-ig bővíthető. A táblagép Android 10 operációs rendszert kapott, amit a hardver szépen ki is szolgál.

Alcatel 1B okostelefon

Ha teljesen alap szintű, ennek megfelelően kifejezetten olcsó okostelefonokra van szükség a cégnél, akkor az Alcatel 1B szintén jó megoldás lehet. Ez egy abszolút belépő kategóriás készülék, ennek megfelelő képességekkel, cserébe viszont az ára is meglehetősen baráti ? kapcsolattartásra és a teljesen alap feladatok ellátására van kitalálva. A kijelző 5,5 hüvelykes, tehát ez egy kifejezetten kompakt telefonról beszélünk, aminek a súlya is mindössze 168 gramm.

Vodafone Készülékjellemzők itt

Kamera természetesen van az előlapon (5 megapixel) és a hátlapon is (8 megapixel), és a fotózás mellett adott a Full HD videók készítésének lehetősége is. Az akkumulátor egy napig bőven bírja töltés nélkül, ráadásul a készülékbe akár két SIM-kártya is helyezhető. Memóriából 2 GB-ot rejt a telefon, méghozzá egy nyolcmagos processzor kíséretében, amit 32 GB háttértár egészít ki ? bővítésre viszont itt nincs lehetőség. Ez tényleg egy alap készülék, így főleg olyan munkatársaknak lehet ideális, akik első sorban kapcsolattartásra használnák a telefont, de olykor szükségük lehet fotós vagy navigációt segítő funkciókra is.

Realme C21

Szintén belépő szintű, de az Alcatelnél valamivel komolyabb készülék a Realme C21: a kijelző itt már 6,5 hüvelykes, tehát kifejezetten nagy, 1600×720 pixel felbontással és 5 megapixeles előlapi kamerával ? ami már videótelefonáláshoz is ideális. A készülék Android 10 operációs rendszerrel érkezik, a zavartalan futtatást pedig egy 2,3 GHz-es órajellel dolgozó, nyolcmagos processzor, illetve 4 GB memória és 64 GB háttértár biztosítja ? utóbbi tovább bővíthető 256 GB-ig.

Vodafone Készülékjellemzők itt

A hátlapon összesen három kamera kapott helyet: egy 13 megapixeles főegység, egy 2 megapixeles makró egység, illetve egy 2 megapixeles mélységélesség szenzor. Nagy előny továbbá az 5000 milliamperórás akkumulátor, ami akár két napig is képes töltés nélkül életben tartani a telefont. Nem szabad továbbá elfeledkezni a fordított töltésről sem, aminek köszönhetően vezeték nélkül tölthetők a telefonról más eszközök, például okosórák vagy fülhallgatók.

Szponzorált tartalom

A cikk a Vodafone támogatásával készült.

The post íme négy készülék, ha frissíti a céges okoseszközöket first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés