:

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 14 Dec, 2021
  • Címkék: #

2021. december 14., kedd

Friss hírek: Ma hosszú hónapokkal hosszabbíthatják meg a veszélyhelyzetet. Az Országgyűlés ma több mint harminc ügyben tart szavazást, egyebek mellett várhatóan a jövő év nyaráig meghosszabbítja a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetet és felfüggeszthetik Völner Pál fideszes képviselő mentelmi jogát. Az omikron vírusváltozat lehet a jövő hónaptól a koronavírus domináns mutációja Európában, megelőzve a delta variánst is ? derül ki a Bázeli Egyetem bakteriológiai kutatócsoportja vezetőjének kiadott közleményéből. Orbán: A választások előtt már nem veszi meg az állam a ferihegyi repteret. Fontos bejelentések várhatóak ma a jegybanktól. Ma tartja idei utolsó kamatdöntő ülését a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, és a jegybank közli a friss Inflációs jelentés fő számait is. Velencei Bizottság: a magyar gyermekvédelmi törvény hozzájárul egy fenyegető környezet kialakításához. A 83 milliós kenőpénz után kétszer is kaphat végkielégítést Völner Pál. Pár hónapot kell kihúznia és újabb több milliós végkielégítéshez juthat a fideszes politikus, akinek a mentelmi jogát hivatali vesztegetés elfogadása miatt kérték ki. Mészáros Lőrinc kompenzációt nyújt a szegedi nyugdíjasok fürdőbérletéhez – közölte a Mészáros Csoport december 13-án. A közlemény szerint a szegedi nyugdíjasok levélben fordultak Mészáros Lőrinchez, hogy újra a régi kedvezményes árú bérletekkel vehessék igénybe a Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdő- és wellness-szolgáltatásait. Hét menekült meghalt Mórahalomnál egy balesetben. A rendőrök elől menekülő embercsempész egy ház falának hajtott. Halálos tömegszerencsétlenség okozása miatt is eljárás indul ellene. Jócskán elmarad a karácsonyi szobafoglalások száma az ilyenkor szokásostól. A szeptemberi és októberi belföldi vendégforgalom kiemelkedő volt, de a forgalmas őszi hetek után a koronavírus-járvány felfutása miatt a karácsonyi szobafoglalások száma elmarad a várttól a szállodákban. Olyan, mintha 14. havi nyugdíjat is kapnának a nyugdíjasok. A kormány négy hónap leforgása alatt nemcsak plusz egyhavi nyugdíjat fizet ki (ahogyan az már ismert, 2022 februárjában), hanem egyszeri intézkedéseivel csaknem még egy hónapnyi juttatást ad a nyugdíjasoknak. Zöld utat kapott az úszó város Dél-Koreában, tízezren élhetnek majd benne. Engedélyezték az óceáni település felépítését a dél-koreai Busan városában, és a munkálatok várhatóan már a következő évben el is indulhatnak. Szerdán lovaggá ütik Lewis Hamiltont, a hétszeres Forma-1-es világbajnok brit autóversenyzőt, az autósport fejlődéséért és erőfeszítéséének elismeréseképp. Sergio Ramos: A Real Madrid ellen meg fogok halni a pályán a PSG sikeréért Tizedik lett a női kézilabda-válogatott a világbajnokságon Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Lezárják a külső sávot a Hűvösvölgyi úton befelé az Ötvös János utca előtt gázvezeték-javítás miatt. Baleset okoz torlódást a Budakeszi úton befelé a Szépjuhászné út előtt. Baleset történt a XVI., Csömöri úton befelé a Pálya utcánál. A keresztirányú forgalomban is korlátozásra számítsanak.

BKK:

A 218-as autóbusz Solymár, Auchan áruház és Üröm vasúti megállóhely között megnövekedett menetidővel közlekedik. Mai időjárás: A Dunántúlon felhős idő várható. Keleten párás, ködfoltos idő lesz. 0 és +6 fok között alakul a nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Szilárda Deviza középárfolyam: EUR 366,51
USD 325,24
CHF 351,65
GBP 430,81
Ezt is érdemes elolvasni:

Bírság lehet a vége, ha elmarad az adatvédelmi átvilágítás

+1:

Mikor lesz végre magyar Netflix-sorozat?

The post Keddi friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés