:

Eljegyezték Sodró Elizát

Eljegyezték Sodró Elizát
  • 24.hu
  • 14 Dec, 2021
  • Címkék: #

Sodró Eliza, A mi kis falunk sorozatban Sacit alakító színésze az InStyle magazinnak mesélte el, hogy megkérték a kezét. Annak ellenére, hogy tudatosan kerüli a közösségi médiát és nem szeret a magánéletéről beszélni, most elárult néhány részletet a lánykéréssel kapcsolatban, ami még nyáron történt.

Egyetlen szabadnapunk volt egész nyáron, és mivel már három éve nem láttuk a tengert, ezért az én szerelmem meglepett két jeggyel egy Horvátországba induló vonat hálókocsijába, ami 12 óra alatt leszáguldozik velünk a tengerhez, ott pancsolunk egyet, vacsorázunk, pancsolunk még egyet, és este 10-kor a só, a napfény és a jóllakottság meghitten fárasztó érzésével már zötyögünk is vissza. Romantikus nyaralás: egy nap, két éjszaka. Annyira tetszett ez a terv, hogy egyáltalán nem fogtam gyanút. Aztán az első pancsolás alkalmával félrehívott, előkapott egy gyűrűt a fürdőnadrágjából, és megkérdezte, leszek-e a felesége. Mondtam, hogy naná!

A Sodró Elizával pár éve készült interjúnkat ide kattintva olvashatja.

Kapcsolódó Sodró Eliza: Mindenki azzal szeret dolgozni, akivel tud, nem pedig azzal, akivel dug A Radnóti Miklós Színház színésznője a harminc alattiak üzenetét tolmácsolta a kulturális törvény elleni múlt heti tüntetésen. Azt mondja, hogy az ő generációja lehet, amelyik betemeti az árkokat. Meg azt is, hogy aki látszódik, arra mindenképpen hárul olyan felelősség, hogy törődnie kell másokkal. Interjú.

The post Eljegyezték Sodró Elizát first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés