:

Ünnepeljünk együtt

Ünnepeljünk együtt
  • 24.hu
  • 15 Dec, 2021
  • Címkék: #

Szilveszter délután a 300. Hogyan értsük félre a nőket? előadást Csányi Sándorral otthonról is követheti.

Csányi Sándor egyedülálló eseményekkel készül az ünnepekre, így nyilatkozott arról, hogy telik számára ez az időszak:

?Sokat járok vidékre, utazok szerte az országban, jó látni mindenhol a teltházakat, hogy a darab még mindig a legnépszerűbb előadások között van. Bebizonyosodott, hogy van igény az élő élményre, amit csak a színház adhat, a moziban elérhetetlen.

Amikor belépsz egy színházba azt érzed, hogy minden a helyére kerül, kint a világban teljes a káosz, de bent lehetőség van ráhangolódni a párodra, megfogni egymás kezét, azt érezni, hogy a bajok ellenére is át lehet vészelni ezt az időszakot. 

28 éve léptem először színpadra, azóta minden szilveszterkor ott állok. Az idei azonban kicsit más lesz, mint a többiek. Ez a 300. előadás. Ami nem csak gombócból sok, de szinte mindenből. Azt gondoltuk, jó lenne ezt az örömteli eseményt megosztani minél több emberrel. így a december 31-i délutáni előadást élőben fogjuk streamelni a MOMkultból. Meglepetés játékkal is készülünk, a helyszínen és az online nézők számára is lehetőség lesz részt venni benne. Nagy alkalom lesz ez a produkció életében. Reméljük minél többen velünk tartanak. Mi pedig így tudnánk kifejezni hálánkat a közönség kitartó szeretetéért és érdeklődéséért.

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka; nyolc különböző karakter, nyolcvan percben.

Az ünnepek közeledtével ajánljuk a Csányi Sándor Produkció karácsonyi ajándékjegyét, mellyel megajándékozhatják szeretteiket.  Az ajándékjegy a jövő évben bármikor szabadon felhasználható a Hogyan értsük félre a nőket? előadásaira, egyszemélyes és páros formában is elérhető, 6900 Ft/db értékben.

The post Ünnepeljünk együtt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés