:

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 16 Dec, 2021
  • Címkék: #

2021. december 16., csütörtök

Friss hírek: Alighanem az omikron vihargyors terjedését mutatják az új fertőzöttekről érkező számok Nagy-Britanniából. Görögországnak mindegy, hogy oltott vagy sem, minden utazónak kötelező lesz a teszt Rákay Philip szerint ok nélküli gyűlöletcunami indult ellene, miután ?szép új világ? megjegyzést tett Fekete-Győr fotójára Fejenként 2 millió forintos jutalmat kapnak a Mercedes-dolgozók Németországban. Arról nincs hír, hogy a kecskeméti dolgozók kapnak-e jutalmat. Az EU-nak elege lett Putyinból, Lukasenkából. Ursula von der Leyen szerint Moszkva nagy árat fizet, ha megtámadja Ukrajnát. Ónos eső és köd miatt van érvényben figyelmeztetés Az FIA kivizsgálja az Abu-dzabi Nagydíjon történteket Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

9 és 11 óra között sávlezárásra kell készülni a XIII., Népfürdő utcában a Róbert Károly körútnál, az Esztergomi úton a Róbert Károly körútnál várhatóan 11 órától 13 óráig, ezt követően pedig a Róbert Károly körúton a Népfürdő utcánál és az Esztergomi út vonalában karbantartás miatt.

BKK:

A 218-as busz forgalmi okok miatt megnövekedett idővel közlekedik.

 

Mai időjárás: Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Néhol tartósan ködös idő várható. Gyenge eső, reggel északkeleten átmenetileg ónos eső is előfordulhat. A csúcshőmérséklet általában 1 és 5 fok között valószínű, Észak-Dunántúlon 6, 8 fok is lehet. Névnapok: Etelka Aletta Deviza középárfolyam: EUR 368,76 USD 327,15 CHF 353,94 GBP 433,8 +1:

 

NER-közeli üzletembertől, tisztázatlan forrásból vásárolt a belvárosi polgármester 24 hektárt

The post Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés