:

Karácsony szerint egy fideszes bűnöző a Fidesz új koronatanúja

Karácsony szerint egy fideszes bűnöző a Fidesz új koronatanúja
  • 24.hu
  • 16 Dec, 2021
  • Címkék: #

Ideje, hogy folytassuk a már megkezdett sorozatunkat azokról a fideszesekről, akik főszereplői a városvezetés elleni indított hazug lejárató kampánynak. A Fidesz-könyvelője, Gansperger, és Orbán, valamint Putyin közös oligarchái, Rahimkulovék után, jöjjön a következő alak, a hangfelvételek másik főszereplője, Zentai Péter, aki véletlenül sem azonos az újságíróval. Alighanem ő mondta tollba közjegyző előtt azt a nyilatkozatot, amit a fővárosi Fidesz frakcióvezetője most büszkén lobogtat, a propagandamédia nagy örömére. Jó kis sajtótájékoztatót tartott, pár méterre attól az üzlethelyiségtől, amit párttársa, az V. kerületi fideszes polgármester áron alul adott el a Völner-ügy jelenleg letartóztatásban lévő végrehajtó kulcsfigurájának. De ami most fontosabb: ez a Zentai nevű fideszes is egy bűnöző. Ha netán e jelző nem tetszik neki, hát találkozunk a bíróságon?

– írja Karácsony Gergely a Facebookon azzal a kommenttel, hogy

Egy fideszes bűnöző a Fidesz újabb koronatanúja.

A Főpolgármester úgy folytatja, hogy

Zentai Rahimkulovék kijáró embere (sic!), egy jól sikerült vitorlázáson, hol máshol, jöttek össze még 2011-ben, azóta együtt bizniszelnek, főszereplője a magyar történelem eddigi legnagyobb TAO-csalásának. Röviden a lényeg: brutális, 14 milliárd forintnyi támogatást szedtek össze. Sok száz milliónyi hasznot termeltek a Zentaihoz kötődő szervezetek, kihasználva egy bűnösen rossz állami szabályozást, valamint művészek és művészcsoportok jóhiszeműségét. Aztán 2018-ban megszűnt ennek az élősködésnek a lehetősége, azóta pedig az történik, hogy Zentai cége ott tanyázik a legnagyobb adótartozók szégyenlistáján.

 

Az meg csak a Fidesz hatalmi gépezetét ismerőknek tűnhet föl, hogy a legnagyobb adósok szégyenlistáján van egy másik neves szereplő is, Gattyán György. Nemrég lecserelték a NAV teljes vezérkarát, azóta Zentai egy fideszes lejáratás kulcsfigurája, Gattyán meg pártot gründol nagy kevélyen az ellenzék kárára, a Fidesz érdekében. Micsoda véletlen egybeesések? Folytatása következik…

The post Karácsony szerint egy fideszes bűnöző a Fidesz új koronatanúja first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés