:

Videón a XII. kerületi nőt követő, majd megerőszakoló román férfi

Videón a XII. kerületi nőt követő, majd megerőszakoló román férfi
  • 24.hu
  • 17 Dec, 2021
  • Címkék: #

Szexuális erőszak, valamint súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség azzal a 32 éves román férfival szemben, aki június közepén megerőszakolt egy hazafelé sétáló nőt a XII. kerületben.

A férfi június 18-án az éjszakai órákban, a Krisztina körút és Csaba utca sarkán megszólította a hazafelé tartó nőt, és beszélgetést kezdeményezett vele. A nő eleinte válaszolt a gyanúsított kérdéseire, aztán kellemetlennek találta a beszélgetést és próbálta elküldeni a férfit, miközben igyekezett gyors tempóban elhaladni mellőle, a férfi azonban továbbra is követte őt.

Amikor a nő egy lépcsősorhoz ért, még gyorsabb tempóban kezdett menni, hogy maga mögött hagyja a vádlottat. A férfi a lépcsőnél azonban rátámadt, és a derekánál fogva földre rántotta, majd fojtogatni kezdte és szexuális erőszakot követett el.

A megtámadott nő folyamatosan ellenállt, kiabált, ami megzavarta a férfit, ezért abbahagyta a nő bántalmazását és végül elhagyta a helyszínt. A nőnek az egyik ujja eltört a bántalmazás során. A férfit tagadta a bűncselekmény elkövetését az elfogása után. Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a vádlottra. A videón az látszik, hogy az erőszakoló követi a kiszemelt áldozatát.

The post Videón a XII. kerületi nőt követő, majd megerőszakoló román férfi first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés