:

Zárt kapus büntetés: Túlságosan fókuszban voltunk, ezért voltak ilyen szigorúak velünk az UEFA-nál és FIFA-nál

  • 24.hu
  • 18 Dec, 2021
  • Címkék: #

De vajon kiből lehet eseményszervezési, versenyszervezési osztályvezető, UEFA-ellenőr? Utóbbiból hány magyart alkalmaz az európai szövetség? Egyáltalán melyik területnek mi a feladata? Van-e kapcsolatuk a sztárjátékosokkal, sztáredzőkkel, léteznek-e extrém kérések? Valós-e az a városi legenda, hogy az UEFA delegáltjait tejben-vajban is fürdetik a vendéglátók? UEFA-ellenőrként milyen jelentést írtak volna a magyar-angol vb-selejtezőről, az ott történt rendbontásról?

Kálnoki Kis Attila minderről két vezető beosztású MLSZ-alkalmazottal, Vámos Tiborral ? aki a 2010-es vb-elődöntőn még Kassai Viktor munkáját segítette játékvezető-asszisztensként, de manapság hétvégente több ezer hazai bajnoki meccs zavartalan lebonyolításáért felel ?, és Szabó Vilmossal ? aki a vízhordástól a ranglétrát végigjárva lett az eseményszervezési osztály vezetője, a 2021-es Eb magyarországi eseményeiért felelős igazgatója ? beszélget.

The post Zárt kapus büntetés: Túlságosan fókuszban voltunk, ezért voltak ilyen szigorúak velünk az UEFA-nál és FIFA-nál first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés