:
Breaking News

Egy éve ilyenkor: különös morajlásokat hallottak világszerte

Egy éve ilyenkor: különös morajlásokat hallottak világszerte
  • 24.hu
  • 18 Dec, 2021
  • Címkék: #

Nem nehéz összefoglalni, mi az, ami izgatta tavaly ilyenkor az olvasóinkat: a rejtélyes dolgok. A legolvasottabb cikkeink között több olyan is volt, ami megmagyarázhatatlan (vagy annak tűnő) jelenséggel foglalkozott.

Például azokkal a furcsa hangokkal, amiket több száz éve észlelnek Amerikában, de nemcsak ott lehet hallani: Szlovákiától Indiáig a föld számos pontján beszámoltak már róluk.

Kapcsolódó Különös morajlásokat hallanak világszerte Szakértők egy csoportja megpróbálta kideríteni, mi okozza a zajokat.

Egy mérgező gázokkal teli romániai barlangban eddig 51 állatfajt azonosítottak, szakértők egy csoportja pedig megtalálta a különleges ökoszisztéma bizarr csúcsragadozóját.

Kapcsolódó Megtalálták a csúcsragadozót Románia pokoli barlangjában A barlangban 5,5 millió éve fejlődik külön az élet.

Ugyanezen a héten írtunk arról, hogy rádiókibocsátást észleltek egy exobolygónál:

Kapcsolódó Különleges jelek érkeztek egy távoli bolygótól A felfedezés a helyi bolygó mágneses mezejének megértésében segíthet.

És még egy fura ügy: egy édesanya meg akarta találni eltűnt lányát, hosszú időn keresztül kereste a válaszokat, hogy miért épp az ő lányával történt meg mindez. Aztán bosszút esküdött.

Kapcsolódó Elrabolva: Hadjáratba kezdett az 56 éves asszony, hogy megbosszulja a lányával végző gengsztereket Vagy egy tucat bandatagot kerített kézre, de végül nem élte túl a harcot.

The post Egy éve ilyenkor: különös morajlásokat hallottak világszerte first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés