:

Mesés ajándék vár a Samsungosokra

Mesés ajándék vár a Samsungosokra
  • 24.hu
  • 18 Dec, 2021
  • Címkék: #

A Samsung és a BOOKR Kids együttműködésének köszönhetően egyes Samsung készülékek felhasználói egyéves, díjmentes hozzáférést kaphatnak a BOOKR Kids Mesetár teljes kínálatához. Az erre feljogosító kód december 8. óta igényelhető a Samsung Members alkalmazásban, a kupon pedig a BOOKR Kids oldalán váltható be. Az éves előfizetés korlátlan hozzáférést biztosít a Mesetár több száz könyvéhez, interaktív hangoskönyvekhez, animált tartalmakhoz és fejlesztő játékokhoz.

A kód az alábbi készülékekkel igényelhető: Samsung Galaxy A52 Samsung Galaxy A52 5G Samsung Galaxy A52s 5G Samsung Galaxy A72 Samsung Galaxy S20FE Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21+ Samsung Galaxy S21 Ultra Samsung Galaxy Tab A7 Lite Samsung Galaxy Tab A7 Samsung Galaxy Tab S6 Lite Samsung Galaxy Tab S7 FE Samsung Galaxy Tab S7 Samsung Galaxy Tab S7+

A Mesetárban klasszikus és modern, az animált digitális könyvek és képességfejlesztő játékok keverékeként megjelenő interaktív mesék találhatók. A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szabó Győző, Györgyi Anna és Gálvölgyi János, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A különböző történetek közül a szülők korcsoportonként választhatják ki a saját kedvenceiket, amelyeket szeretnének továbbadni gyermekeiknek vagy közösen fedezhetik fel a legújabb meséket.

A hozzáférést biztosító kód a Samsung Members alkalmazásban igényelhető a fent felsorolt készülékeken, 2021. december 8. és 2022. február 28. között. A kupon a BOOKR Kids oldalán váltható be (regisztráció vagy meglévő fiók szükséges), az Aktiváló kód felhasználása mezőnél lehet érvényesíteni. Az egyéves előfizetés ezután automatikusan hozzáadódik a fiókhoz, így minden mese azonnal elérhető lesz a Bookr Kids alkalmazásban.

Birkás Péter további cikkei Eddig 33 ember életét követelte a pusztító tájfunIlyen lesz a Huawei hajlítható kijelzős kagylótelefonjaA magyarok sem félnek 100 ezret költeni egy okosórára

The post Mesés ajándék vár a Samsungosokra first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés