:

Alee: Azon vagyok, hogy elhiszem magamról, hogy jó vagyok

Alee: Azon vagyok, hogy elhiszem magamról, hogy jó vagyok
  • 24.hu
  • 19 Dec, 2021
  • Címkék: #

Szombaton ért véget az X-Faktor döntője, melynek nyertese a tizenhat éves rapper, Alee lett, akit ByeAlex mentorált. Kettőjükkel közös interjút készített az RTL Klub, ahol Alee például azt is elmondta, hogy sokáig egyáltalán nem vette komolyan az előválogatót.

Kapcsolódó Alee nyerte meg az X-Faktor 10. évadát A mentorok szerint a 16 éves rapper volt az évad arca.

Érdekes volt. Nyilván azt máshogy csinálnám, hogy félőrültnek néztem ki a legelső válogatón, meg 1 óra alvással bementem és összevissza beszéltem ? elfelejtettem, hogy melyik oldalon van a tetoválásom. Akkor még nagyon hidegen hagyott a dolog. Bejöttem, hogy megmutatom magam, lesz, ami lesz. Utána egyre komolyodott a dolog, amit először észre se vettem, csak amikor már beköltöztem az élő show miatt.

Ezután pedig arról is beszélt, hogy a műsor után is a rappeléssel szeretne foglalkozni, valamint kiderült, hogy ugyanahhoz a kiadóhoz szerződik, mint ahol mentora, ByeAlex is van.

Azon vagyok, hogy kiiktassam a rosszat, tényleg csak arra fókuszáljak, hogy elhiszem magamról, hogy jó vagyok és csinálom. Mert ha rappelni kell, akkor nagyon el tudom hinni magamról, mert már több éve csinálom, és már tudom, hogy jó vagyok benne, de az énekben még nyilvánvalóan fejlődni kell. Nem titok, hogy az X-Faktor után is járni fogok énektanárhoz, csinálom ezerrel a dolgaimat. Az a célom, hogy minél jobb legyek.

The post Alee: Azon vagyok, hogy elhiszem magamról, hogy jó vagyok first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés