:

Madonna korhatáros fotói akkora hullámokat vertek, hogy még Nancy Reagan szexuális szokásai is előkerültek miattuk

  • 24.hu
  • 19 Dec, 2021
  • Címkék: #

Mi is beszámoltunk róla, hogy Madonna egyik legutóbbi bejegyzése kiverte a biztosítékot az Instagramon, mert az ágyban fekete neccruhában, fekete fehérneműben és piros tűsarkúban pózoló sztárt ábrázoló galériában volt pár fotó, amin kilátszott a mellbimbója. Persze a 63 évesen is szabadelvű és provokatív veterán popdíva ezt nem hagyta annyiban, és a közösségi oldal lépése ellen megfogalmazott kritika mellett, némi öncenzúrát gyakorolva újra megosztotta a fotókat.

íme az ominózus felvételek:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

Újraposztolom a fotókat, amelyeket az Instagram figyelmeztetés és értesítés nélkül levett. Az ok, amit a fiókomat nem kezelő menedzsmentemmel közöltek, az volt, hogy a mellbimbóm egy kis része szabadon volt. Még mindig megdöbbentő számomra, hogy olyan kultúrában élünk, amely megengedi, hogy egy nő testének minden porcikáját megmutassák, kivéve a mellbimbóit. Mintha ez lenne az egyetlen olyan része a női anatómiának, amely szexualizálható. A mellbimbó, amely táplálja a babát! Egy férfi mellbimbóját nem lehet erotikusnak érezni??!!! És mi a helyzet a női fenékkel, amit sehol sem cenzúráznak? Hálát adok, hogy sikerült megőriznem a józan eszemet négy évtizednyi cenzúra, szexizmus, ageizmus és nőgyűlölet alatt

? fakadt ki a Like a Virgin énekesnője, akit a nyilvánosan reagálók többsége a védelmébe vett.

Team Madonna

Whoopi Goldberg például rögtön így indította az ABC The View című talkshow-jának a fotókat körüljáró epizódját: ?Tényleg érdekli őt, hogy mit gondolsz arról, mi az életkorának megfelelő, te tizenkét éves? Ugyan már!?

Kate Beckinsale pedig kipróbálta, mit szólna a saját felnőtt lánya ahhoz, ha hasonló kép készülne az édesanyjáról. A színésznő olyan üzenetek társaságában küldte a lenti, Madonnát hátulról ábrázoló fotót gyerekének, amiből a lánya azt gondolhatta, hogy a képek az anyjáról készültek, és nem Madonnáról. Persze a színésznő az átverés leleplezése után kedvesen elviccelte a dolgot, és kérdőre vonta a lányát, Lilyt, hogy mégis milyen dolog az, hogy nem ismeri fel a saját édesanyja fenekét. Az üzenetváltásról pedig képeket is posztolt a közösségi oldalára.

És az ellenoldal

A brit médiavilág pimasz uraPiers Morgan ? aki amúgy is rendszeresen kritizálja a popdíva szerinte korához nem illő megjelenését és viselkedését ? nem volt ilyen megengedő, és azzal a szöveggel osztotta meg az ágya alá bebújó Madonna kilógó fenekét ábrázoló képet, hogy ?mélypont?.

Magyarul ez nem túl frappáns, de az eredeti angol szöveg, a ?rock bottom? szóviccként is felfogható, hiszen a bottom jelentése fenék.

Rock bottom. @Madonna pic.twitter.com/UhOOnlz0Z7

? Piers Morgan (@piersmorgan) November 25, 2021

Egy másik korosodó médiaszemélyiség, a 46 éves gengszterrapper és üzletember ? és nem utolsósorban az internet egyik legnagyobb trollja ?, 50 Cent is hozta a szokásos formáját, és a PageSix szerint egy 24 óra után eltűnő Instagram storyban osztotta meg az egyik képet az alábbi szöveg társaságában:

?Yo ez a legviccesebb sz-r LOL. Ez Madonna az ágy alatt, miközben próbál úgy csinálni, mint egy szűz 63 évesen.?

Madonna erre egy 2003-as ölelkezős közös kép társaságában megosztott következő szöveggel tette helyre a rappert:

Itt van 50 Cent, aki úgy tesz, mintha a barátom lenne. (…) Most meg úgy döntöttél, hogy pofázol rólam. Azt hiszem, az új karriered az, hogy azzal szerzed meg a figyelmet, hogy megpróbálsz másokat megalázni a közösségi médiában. A legkevésbé emelkedett döntés, amit művészként és felnőttként hozhatnál.

De mégis hogy jön a képbe Nancy Reagan?

Hát úgy, hogy az egyik amerikai konzervatív megmondóember, Ben Shapiro lánytestvére, a YouTube-on és a közösségi médiában nyomuló Abigail Shapiro az egyik tweetjében a 63 éves, szerinte trash Madonnát a felvételen 64 éves korában a családjával pózoló megboldogult first ladyhez, Nancy Reaganhez hasonlította.

És talán ez a kritika csapta a legmagasabb hullámokat ebben a viharban a biliben.

This is Madonna at 63. This is Nancy Reagan at 64.

Trashy living vs. Classic living.

Which version of yourself do you want to be? pic.twitter.com/Gj5M0Gqr5w

? Classically Abby (@classicallyabby) December 9, 2021

Abigail Shapiro olyan változatos témákat dolgoz fel vlogjaiban, minthogy

miért rossz a manapság leggings néven futó cicanaci (szerinte azért, mert elvonják a férfiak figyelmét); a nőknek meg kellene kérniük a férjeiket, hogy többet dicsérjék őket; vagy hogy miért teszi tönkre az sms-ezés a randizást.

Az énekesnőt szexista alapon támadó és korához méltatlan viselkedéssel vádoló középkorú férfiak mellé becsatlakozó fiatal konzervatív nő múlt heti bejegyzésével új fejezetet nyitott a Madonna fenekének túl nagy feneket kerítő történetben.

Ebben a fejezetben pedig már semmi és senki sem szent, még a több mint öt éve halott egykori first lady sem.

Ronald Reagan egykori republikánus amerikai elnök felesége ugyanis a férjével egyetemben hollywoodi sztár volt fiatal korában, mielőtt hivatásos politikusfeleséggé avanzsált, és a Fehér Házba költöztek.

MIKE SARGENT / AFP Ezen a képen talán jobban látszik, milyen klasszikus asszony volt Nancy Reagan 64 évesen.

A Madonnát kritizáló bejegyzés megosztása után akkor szabadult el igazán a pokol, amikor valaki felfedezte, hogy az egykori first lady életét bemutató, 1992-ben kiadott nem hivatalos életrajzban szerepel egy ? a házaspár által képviselt konzervatív politikával nehezen összeegyeztethető ? információ, miszerint Nancy Reagan ?Hollywoodban arról volt híres, hogy orális szexet végzett (…) nemcsak este, hanem az irodákban is. Ez volt az egyik oka annak, hogy nagyon népszerű volt az MGM-nél.?

Aztán záporoztak a posztok arról, hogy a színészi pályája elején még a születési nevén, Anne Frances Robbinsként tevékenykedő Reaganról az a hír járta Hollywoodban: ő a legjobb az orális szex terén. A Twitter közösségét (és Madonna támogatóit) pedig annyira feltüzelte ez az információ, hogy azóta sem akarnak leszállni a témáról.

Az ízléstelenebb mémeket most kihagynánk, de álljon itt egy szerkesztett kép, melyen az alkotó összehozta az egykori first ladyt Kim Kardashian új partnerével, Pete Davidson komikussal, aki a humora és a tetkói mellett arról is ismert, hogy már több sztárral volt viszonya korábban, például a cikk elején említett Kate Beckinsale-lel vagy Ariana Grande énekesnővel is. Utóbbi azt is elárulta róla, hogy állítólag hatalmas a szerszáma. (Ez a poén 33 ezer lájkot hozott az amatőr Photoshop-művésznek.)

oh man this pete davidson mf GETS AROUND #NancyReagan pic.twitter.com/PBF80n5523

? wilf (@friendlykitties) December 11, 2021

Egy másik felhasználó csak annyit fűzött hozzá, hogy ez a történet olyan, mintha egy Lana Del Rey-dal szövege lenne, pedig ez az amerikai történelem. Ez a bejegyzés 86 ezer lájkot ért. ?Amikor a Reagan Könyvtárban jártam, a kiállított táviratok egyike Nancy távirata volt a távollévő Ronnie-nak arról, hogy mennyire hiányzott neki a hot dogja? ? írta egy harmadik twitterező a hír hallatán.

Persze volt olyan is, aki inkább Abigail Shapiro felvetésére reagált:

így rángatsz egy nőt, aki még mindig úgy fejezi ki magát, ahogy ő jónak látja, és nem érdekli a véleményed. Gondolom, ez sok bizonytalan embert zavar. Szóval csak úgy el fogsz halványulni, amikor eléred a 40-et, ugye?

A Nancy Reagan szexuális szokásairól szóló pletykákat persze senki nem erősítette meg, és talán csak azért terjeszthették őket fiatal korában, hogy bántsák vele. Innen nézve egy kicsit problémásan hat, hogy a Madonnával szembeni szexista kommentekre a legnépszerűbb válasz maga is egy szexista ellenreakció lett.

Ugyanakkor akadnak, akik szerint a halott first lady orális szexhez fűződő feltételezett viszonyának felemlegetésével azért nincs semmi baj, mert rávilágít arra, milyen képmutató volt a pornográfia ellen vasszigorral harcoló elnöki pár, és míg Nancy Reagan elfordult egy régi barátjától, amikor megtudta róla, hogy AIDS-es ? mert akkoriban még a homoszexuálisok kórjaként tekintettek a vírusra ?, addig Madonna a karrierjét is kockára tette, hogy felhívja a figyelmet a betegség veszélyeire. (Az erről szóló tweet 18 ezer lájkot söpört be.)

Nancy Reagan egyébként megvetéssel viseltetett az 1980-as évek női felszabadító mozgalma iránt ? eleveníti fel a Vice. Állítólag ?buta női libbereknek? nevezte a mozgalom tagjait, és utálta, hogy forrónadrágot viselnek.

Úgy vélte, hogy a nők akkor lesznek sikeresek az életben, ha nőiesen viselkednek és nőiesnek tűnnek, illetve meggyőződése volt, hogy egy asszony akkor lehet a legboldogabb, ha otthon van, ahol a gyermeknevelésben és a férjéről való gondoskodásban teljesedhet ki.

Bettmann / Contributor /Getty Images A későbbi elnöki pár 1956-ban, még a politikai pályára lépés előtt malibui birtokukon.

The post Madonna korhatáros fotói akkora hullámokat vertek, hogy még Nancy Reagan szexuális szokásai is előkerültek miattuk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés