:
Breaking News

Lehúzta a vécén és kokainnal kínálta majmát egy 38 éves nő

  • 24.hu
  • 19 Dec, 2021
  • Címkék: #

Örökre eltiltottak egy nőt az álattartástól, miután válogatott módokon kínozta a selyemmajmát – írja a LadBible. A walesi, 38 éves Vicki Hollandot a telefonja buktatta le, több videót is tárolt az eszközén mindenféle borzalmas jelenetekről. Az egyik felvételen az ártatlan selyemmajmot húzza le a vécén, aki kapaszkodik a csésze oldalába,  egy másik videón pedig azzal viccelődik Holland, hogy kábítószert nyújt a kisállat felé. Mindeközben a háttérben káromkodik, nevet, és hallhatóan élvezi a kínzást.

Miután a rendőrség tudomást szerzett az állatkínzásról, a nyomozók kivonultak, ekkor Holland arról tájékoztatta őket, hogy már eladta a Milly névre keresztelt állatot. A hatóságiak egy másik címen találták meg Milly-t, akit aztán átszállítottak egy főemlősgondozóba. Dr. Angela Cronin, a Monkey World munkatársa szerint a kis majom ?nagyon-nagyon traumatizált? volt, amikor először megérkezett, de azóta a társai közt elkezdtek mutatkozni a javulás biztató jelei.

Holland november 18-án bűnösnek vallotta magát három állatjóléti törvény megsértése miatt, decemberben hoztak róla ítéletet. 12 hónapra felfüggesztett 12 hét börtönbüntetést kapott, emellett bírságot is kell fizetnie, és soha többé nem tarthat állatot.

RSPCA CYMRU A rémült állatot traumatizálták az események

The post Lehúzta a vécén és kokainnal kínálta majmát egy 38 éves nő first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés